Webber, premiat pentru cele mai multe tururi rapide în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 26.11.2011
Mark Webber a primit trofeul DHL Fastest Lap 2011, acordat pilotului care a stabilit de cele mai multe ori cel mai bun timp în cursă pe parcursul sezonului 2011.

Mark Webber nu a reuşit să obţină nicio victorie într-un sezon dominat cu autoritate de coechipierul său de la Red Bull Racing, Sebastian Vettel, însă chiar şi în acest context a reuşit să obţină un trofeu.

Australianul a fost desemnat câştigător al competiţiei DHL Fastest Lap, prin care partenerul logistic al Formulei 1 recompensează pilotul care obţine de cele mai multe ori cel mai rapid tur de pista într-o cursă pe parcursul unui sezon.

Chiar dacă sezonul 2011 se va încheia duminică, Webber nu mai poate fi învins în clasament, întrucât a stabilit deja de şase ori cel mai bun timp în cursă, spre deosebire de cele trei performanţe similare realizate de Vettel şi Lewis Hamilton (McLaren).

Webber a primit trofeul vineri la Interlagos din partea lui Joakim Thrane, managerul DHL Express Brazilia. "Performanţa lui Webber demonstrează că nicio echipă nu poate avea succes fără munca fiecărui membru al echipei. Dorim să-i mulţumim lui Webber pentru rolul său în creearea spectacolului în 2011 şi îl felicităm că a câştigat DHL Fastest Lap", a precizat Thrane.

Trofeul DHL Fastest Lap se acordă din 2007, iar precedenţii câştigători au fost Kimi Raikkonen (de două opri), Vettel şi Fernando Alonso.

Via | Formula1

Taguri: Red Bull, Webber

Comentarii (1)

  • :))
    doar 6? parca kimi si schumi au cate 10
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru