Webber: "Red Bull a rezolvat doar 70% din problemele cu KERS"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.05.2011
Mark Webber susţine că Red Bull nu a remediat încă toate deficienţele sistemului KERS, contrazicându-l astfel pe consultantul Helmut Marko.

După numeroase deficiente pe care Red Bull Racing le-a avut cu tehnologia KERS în primele trei etape ale acestui sezon, consultantul Hemult Marko a afirmat în această săptămână că problemele de supraîncălzire au fost remediate.

Totuşi, Mark Webber vine să infirme acest lucru şi susţine că, în ciuda unor progrese realizate în pauza de trei săptămâni, Red Bull nu a rezolvat încă toate probleme cu această tehnologie.

"Nu suntem încă în afara pericolului. Băieţii lucrează incredibil de greu la el, dar avem nevoie de timp. Există o bună şansă să învăţăm câte 10% sau 15% în fiecare cursă. Să spunem că acum am ajuns la 70% şi sperăm că pe parcursul următoarelor curse totul va deveni clar", a declarat australianul citat de site-ul oficial al Formulei 1.

Rezultatele mai puţin impresionante înregistrate de Webber în primele două etape au venit şi ca urmare a problemelor la sistemul KERS, iar australianul a admis că are nevoie de un monopost cât mai performant pentru a obţine punctele de care are nevoie pentru a lupta pentru titlul mondial.

"Băieţii lucrează din greu pentru pregătirea monopostului, dar nu este uşor să lucreze dacă au o problemă, pentru că au nevoie de multe ore pentru a le rezolva, în special cu sistemul KERS.

Ştim că KERS este o provocare pentru toată lumea şi ne-a dezavantajat la unele curse, dar am muncit cât de mult am putut şi am obţinut ceva rezultate. Când am un weekend curat şi frumos cu monopostul ar trebui să obţin un rezultat bun. Sper", a mai precizat el.

Via | F1.com

Taguri: KERS, Red Bull, Webber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru