Webber: "Red Bull are nevoie de fiabilitate"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 22.02.2010
Mark Webber crede ca fiabilitatea reprezinta singura lacuna a monopostului Red Bull in perspectiva sezonului 2010.

Red Bull Racing a demonstrat in cele doua sesiuni de teste de la Jerez ca nu este departe de performantele inregistrate pe parcursul sezonului 2009, insa programul echipei a fost bulversat de mai multe ori de probleme tehnice.

Ultima problema de acest gen s-a intamplat chiar in ultima zi de teste de la Jerez, cand echipa a pierdut cateva ore din cauza unor defectiuni la motorul Renault. In acest context, Mark Webber a admis ca fiabilitatea monopostului este cel mai ingrijorator aspect in perspectiva sezonului 2010.

"Avem nevoie de un parcurs curat la Barcelona si de ceva mai multa fiabilitate pentru a fi pregatiti de curse. Vremea a fost mult mai prietenoasa cu noi in ultimele doua zile si am invatat foarte mult, fara nicio indoiala. Am lucrat foarte mult cu Renault si am invatat si despre aerodinamica si sasiu, iar asta este bine", a precizat australianul la finalul testelor.

Ultima sesiune de teste din aceasta iarna va incepe joi pe circuitul de la Barcelona.

Via | ITV

Taguri: Red Bull, Webber

Comentarii (2)

  • Red Bull....
    Motorul va fi punctul slab al echipei in acest sezon.Faptul ca nu au testat si la Valencia a fost totusi o gresala ,tinind cont ca se pune accent pe fiabilitate.
    0 0
  • fiabilitati
    Pare ciudat, Renault alearga si au alergat cu acelasi motor fara sa aiba aceleasi probleme de fiabilitate. Iar fiabilitatea ma gandesc ca nu o rezolvi testand in tunelul de vant.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru