Webber: "Red Bull şi Vettel mă sprijină să termin pe locul doi"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 27.10.2011
Mark Webber susţine că a primit sprijin neconditiopnat din partea echipei Red Bull şi a coechipierului său Sebastian Vettel pentru a termina pe locul doi în clasamentul general.

Red Bull Racing abordează ultimele trei curse ale sezonului din postura de campioană mondială atât la piloţi, cât şi la constructori, motiv pentru care întreaga echipă îşi concentrează atenţia spre Mark Webber.

Australianul ocupă locul patru în clasamentul general şi trebuie să recupereze 13 puncte în faţa lui Jenson Button pentru a termina pe locul doi, însă va fi ajutat în acest demers inclusiv de coechipierul său Sebastian Vettel.

"Întreaga echipă este în spatele meu şi mă sprijină pentru poziţia a doua. Având în vedere că avem titlul constructorilor în buzunar, iar Vettel a câştigat titlul piloţilor, un un-doi din partea Red Bull în clasamentul piloţilor ar fi o performanţă grozavă şi un mod fantastic de a încheia sezonul", a declarat Webber pentru publicaţia indiană Mid Day.

Webber speră să-şi ia revanşa în faţa lui Vettel în sezonul următor al Formulei 1, însă afirmă că nu se simte sub presiunea de a-l învinge pe german, chiar dacă nu a câştigat nicio cursă în 2011.

"Nu chiar. De fapt, cred că presiunea apasă asupra lui, pentru că trebuie să-şi apere titlul", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (6)

  • adidor77
    webber,
    intotdeauna te vor sprijini sa termini pe locul 2. Atata vreme cat si tu iti doresti locul doi nu va fi nici o problema insa daca vei vrea locul 1 ... atunci vor fi probleme ;)
    8 4
  • Webber
    Oare de ce s-a simtit in momentul respectiv nevoit sa afirme "intreaga echipa"?Cumva pentru ca-n subconstientul sau e "implantata" convingerea ca pana acum a fost tratat ca pe un pilot nr.2 deci mai putin important si cu mai putin merit sa se depuna efort pentru aceleasi performante sau cel putin apropiate de cele ale lui Vettel? Daca pana acum ar fi trait cu convingerea ca el si Vettel au fost tratati in mod egal acum n-ar mai fi fost nevoit sa afirme decat ca in sprijinul sau, pentru obtinerea locului 2 in clasament, vine si Vettel.Insa el afirma ca acum este ajutat si de Vettel si de achipa "având în vedere că au titlul constructorilor în buzunar, iar Vettel a câştigat titlul piloţilor" :))
    2 5
  • Primul perdant...
    ...e cel clasat pe locul 2.
    2 4
  • Webber
    Cred ca ceva nu-i curat la mijloc...
    Cu toti stim ce caracter are Webber si cum a evitat (nu odata) ordinele de echipa, dar acum asa sa facut ascultator si multumit .
    4 1
  • webber
    m-am lamurit si de webber......
    1 5
  • Raynes
    irOUkqUrp
    TYVM you've sloved all my problems
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru