Webber revine pe pista pe 11 februarie

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.01.2009
Mark Webber a marturisit ca intentioneaza sa revina pe circuit pe 11 februarie, considerand ca pana atunci va fi refacut dupa accidentului de la finalul anului trecut.

Pilotul echipei Red Bull trece in prezent printr-o perioada de recuperare dupa accidentul auto suferit in Tasmania la finalul anului trecut.

Pilotul australian spera insa sa revina pe circuit pe 11 februarie, odata cu debutul noului monopost RB5. "Voi incerca sa pilotez masina pe 11 februarie si vom vedea cum va merge. Daca totul merge bine, ma voi intoarce in cockpit pe 13 februarie", a declarat australianul.

Webber a admis ca principala problema in acest moment este lipsa antrenamentelor fizice, insa spera ca acest lucru sa nu se simta atunci cand se va urca din nou in monopost. "Nu va afecta modul in care pilotez masina. Imi afecteaza conditia, am nevoie de mai multa pregatire, dar pana ajungem la Melbourne (n.r - pe 29 martie) ar trebui sa fiu bine".

In cazul in care va fi pregatit sa piloteze pe 11 februarie, Webber va avea la dispozitie 3 sesiuni de teste pentru a se acomoda cu noul regulament pentru 2009: Jerez, Valencia si Barcelona.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru