Webber s-a operat din nou la piciorul accidentat în Tasmania în 2008

de Daniel Popescu
Luni, 10.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber a dezvăluit că a suferit o ultimă operaţie la picior în urma accidentului de bicicleta suferit în Tasmania în decembrie 2008.

Mark Webber a participat săptămâna trecută la Tasmanian Challenge, competiţia organizată chiar de el în care a suferit un grav accident de bicicletă la ediţia din 2008, fiind nevoit să se opereze la picior.

De data aceasta, australianul nu a mai avut parte de surprize neplăcute, însă a dezvăluit că a efectuat o ultimă operaţie la picior pentru a se vindeca complet.

"Vizita la spital a fost planificată de mai mult timp. Am avut nevoie de o operaţie suplimentară de pe urma precedentei accidentari. Acum totul este bine", a precizat pilotul echipei Red Bull Racing pe reţeaua de socializare Twitter.

Urmareste Automarket
Referindu-se la statutul său în cadrul echipei în contextul în care Sebastian Vettel a devenit triplu campion mondial, Webber susţine că Red Bull ştie că poate obţine victorii, chiar dacă a rămas în umbra pilotului german.

"Punctul forte al lui Vettel este în calificări, iar în acest an a fost 11-10 în favoarea sa.

În două curse a fost mai bun decât mine pe un tur de circuit. Nu am obţinut nimic din asta, dar echipa ştie că acesta este un alt punct de măsură pe un tur de circuit", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (1)

  • GrosJan
    N-ar fi rau sa-l vad si pe Vettel operat la inima :X
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru