Webber se recupereaza la -130 de grade

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.02.2009
Mark Webber a participat la mai multe sedinte de criogenie la -130 de grade Celsius pentru a-si reveni dupa accidentul suferit in Tasmania.

Dupa acicdentul auto suferit in cadrul unui eveniment organizat in Tasmania, pilotul australian a inceput un amplu program de reabilitare pentru a fi in forma maxima pana la debutul noului sezon competitional.

Webber a participat chiar si la un program neconventinal de criogenie, in urma caruia sustine ca se simte mult mai bine.

"Rezultatele pe parcursul ultimelor saptamani au fost incredibile. Am avut o saptamana foarte buna, am fost foarte optimist, probabil ca sunt putin in avans fata de programul initial", a declarat el pentru site-ul oficial al echipei Red Bull.

Tratementul lui Webber a inclus si utilizarea unor camere foarte reci timp de cate 3 minute. "Fac asta deja de 3 saptamani. Pleci dintr-o camera cu temperatura ambientala normala intr-o camera cu -50 de grade pentru circa 30 de secunde, iar apoi inca 3 minute intr-o camera la -130 de grade. Este foarte bine pentru corpul tau, pentru sistemul imunitar si aparent pentru celulita. Asta nu reprezinta o ingrijorare pentru mine, dar este foarte bun pentru intregul corp".

In ciuda eficacitatii tratamentului pe care il aplica, australianul evita sa spuna cand va fi din nou capabil sa revina in cockpit.

"Pilotajul nu este ca jocul de tenis. Un jucator de tenis se poate antrena inainte de a juca. Trebuie sa intru in masina, dar s-ar putea sa fac si ceva karting inainte de asta. Am muncit foarte mult pentru a ajunge in aceasta pozitie. Au existat ceva materiale in presa ca nu voi fi 100% pregatit pentru cursa de la Melbourne care m-au deranjat. Voi fi 100% pregatit sa imi fac treaba".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru