Webber şi Vettel presează Red Bull să îmbunătăţească monopostul

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.07.2011
Mark Webber şi Sebastian Vettel avertizează Red Bull să îmbunătăţească rapid monopostul pentru a rămâne în lupta pentru victorii cu Ferrari şi McLaren.

Red Bull Racing a câştigat şase dintre primele opt curse ale sezonului, însă campioana mondială nu a reuşit să-şi respecte statutul şi în ultimele două etape, Ferrari şi McLaren reuşind să se impună la Silverstone şi, respectiv, Nurburgring.

Chiar dacă Mark Webber a greşit de fiecare dată când a plecat din pole position, progresele realizate de Ferrari şi McLaren în regim de cursă sunt evidente, iar în acest moment este dificil de constatat care este echipa cu cel mai rapid monopost. În acest context, Webber a lansat un apel pentru Red Bull pentru a îmbunătăţi rapid monopostul RB7 pentru că rezultatele modeste să nu devină o obişnuinţă în a doua jumătate a sezonului.

"Trebuie să îmbunătăţim monopostul pentru zilele de duminică. Am fost bătuţi pe merit şi la Silverstone, iar aceasta este a doua cursă în care suntem învinşi. Este dificil de spus dacă aceasta este forma noastră pentru a doua jumătate a sezonului. Weekendul viitor mergem pe un circuit care ar trebui să fie mai bun pentru noi (n.r - Hungaroring).

Cred că anul trecut eram mult mai dominanţi, dar în acest an am ajuns la final (n.r - am terminat mai multe curse)", a declarat australianul după ce a obţinut doar ultimul loc pe podium la Nurburgring.

Coechipierul său Sebastian Vettel a avut parte de cea mai slabă prestaţie din acest sezon, terminând pe locul patru la capătul unei curse în care a comis numeroase erori de pilotaj, iar germanul admite ca Ferrari şi McLaren deţin acum un monopost mai rapid.

"Cred că locul patru era rezultatul cel mai bun pe care îl puteam obţine, ceea ce nu este satisfăcător. Trebuie să muncim mai mult la monopost pentru a reveni pe podium şi poate pe prima treaptă a acestuia. Trebuie să acceptăm că duminică alţi oameni au fost mai rapizi de cât noi şi cu siguranţă nu sunt mulţumit. Nu sunt satisfăcut. Nu m-am simţit bine tot weekendul, niciodată nu am fost într-o formă similară cu cea a lui Webber", a precizat campionul mondial.

Via | BBC Sport

Comentarii (7)

  • logicalbass
    Ferrari "şi McLaren reuşind să se impună la Silverstone şi, respectiv, Hungaroring"
    Putina atentie domnii redactori.
    2 5
  • That`s the future Logi
    Deal with it :)
    4 2
  • hellboy
    Campionul cu morcov
    Deja se simte amenintat campionul!?
    Oricum, campionatul nu are cum sa-l mai piarda, doar ca ii scade raitingul cand trebuie sa lupte cu altii cu materiale tehnice apropiate.
    Voi fani Vettel, il mai vedeti asa zeu cand e pus sub presiune, sau cand e in pluton?
    Am mai scris ca Vettel nu e rau, dar nici zeu nu e... doar un fel Massa din anii trecuti cand se cam chinuia in pluton, dar acum la Massa se pare ca e o obisnuinta....
    Sper ca si in Ungaria sa fie cursa in care batalia principala sa fie la varf.
    12 5
  • ei,se pare ca...
    lucrurile.nu mai sunt atat de roz cand vettel nu mai are cea mai buna masina!nici pe 4 nu trebuia sa termine,sa zica merci mecanicilor lui massa care i-au dat pozitia pe tava!
    13 5
  • Massa si Vettel
    Piloti de pluton
    La fel era si Massa cand avea o masina buna. Pleca primul si nu-l mai ajungea nimeni. Apoi cand masina a slabit s-a pierdut in neant. Despre Vettel acelasi lucru, a scazut masina, el nici nu s-a mai vazut. A facut depasiri numai la piloti HRT etc...slab. Daca ar fi avut masina Ferrari de anul asta Vettel ar fi fost mai jos decat Massa in clasament.
    11 7
  • @hellboy
    perfect adevarat cu tine referitor la massa -vettel. asa e massa tot timpul a fost o umbra in spatele primului pilot. vettel e bun dar nu are stapanirea de sine in momentele cheie (vettel-button canada) erori copilaresti pentru un pilot talentat ca el si campion pe deasupra. orcum maturizarea nu o obtii dupa un titlu de campion. macar 3 sa ia el si apoi sa fie un mik schumi king. :)
    8 3
  • Vettel - necopt
    Daca ma uit pe declaratia lui Vettel imi dau seama cat de necopt si frustrat este. Pe langa faptul ca nu-si respecta coechipierul avand in vedere rezultatul din Germania - '' niciodată nu am fost într-o formă similară cu cea a lui Webber '' , anuleaza tot team spirit-ul cu care se lauda Hornerica . Draga ''Vettele'' .....sub nici o forma nu ai fost intr-o forma similara cu Webber , clasamentul din Germania te tradeaza - el s-a batut pentru primele 3 pozitii iar tu te-ai batut in depasiri cu HRT si pentru a mentine pozitia a 5 a iar cu noroc ai castigatpozitia a 4 a . Ma rezum la a spune ca este inca un copil fara stofa de campion. Mai bine '' Vettele'' te duci la '' nora pt mama '' sau la psiholog.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru