Webber speră să câştige în Malaezia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.04.2011
Mark Webber speră să facă uitată prestaţia modestă din Australia şi să obţină victoria în cursa de la Sepang.

Mark Webber a avut un debut modest în nouă campanie pentru titlul mondial, ocupând doar locul cinci în cursa inaugurală de la Melbourne, după ce plecase de pe a treia poziţie a grilei de start.

Conştient că trebuie să-i ofere o replică pe măsură coechipierului său Sebastian Vettel, care a câştigat fără emoţii Marele Premiu al Australiei, pilotul echipei Red Bull Racing admite că are nevoie de o victorie la Sepang la sfârşitul acestei săptămâni.

"Malaezia este un circuit senzaţional şi a oferit întotdeauna o cursă interesantă, în special datorită vremii. Este o mare preovocare pentru pilot în termeni de temperatură şi va trebui să vedem cum funcţionează pneurile acolo. Avem multe informaţii după prima cursă şi ne aşteptam ca monopostul să fie bun în Malaezia - vreau să obţin ceva şampanie şi să fiu pe prima treaptă", a declarat el.

Între timp, Vettel nu se lasă entuziasmat de victoria din Australia şi considera că Marele Premiu al Malaeziei este adevăratul start al sezonului, datorită caracteristicilor circuitului de la Sepang.

"Malaezia este primul circuit real, pentru ca Australia este un circuit semi-stradal.

Este cald şi ploua zilnic, dar întrebarea este când şi cât de mult. Va fi provocator. Din punct de vedere al circuitului avem de toate: virajul 14 îţi cere să frânezi monopostul în timp ce virezi în viraj, ceea ce este foarte provocator", a explicat germanul.

Via | Red Bull

Comentarii (1)

  • Nici o sansa atat timp cat Vettel e nr"1" le echipa...dar poate,in cazul unui un abandon:))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru