Webber speră să obţină cât mai repede prima victorie a sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.04.2012
Mark Webber speră ca în viitorul apropiat să obţină prima victorie din acest sezon, după ce în fiecare cursă a anului a terminat pe locul patru.

Mark Webber a fost unul dintre cei mai constanţi piloţi din acest debut de sezon, după ce australianul a ocupat locul patru la fnalul fiecăreia dintre cele patru curse din debutul acestui sezon.

Pilotul echipei Red Bull Racing este încrezător însă că update-urile pregătite de ingineri pentru monopostul RB8 cu ocazia sezonului european îi vor permite să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

"Sunt mulţumit că weekendul alocat Marelui Premiu al statului Bahrain s-a încheiat şi aştept cu nerăbdare să revin în Europa şi să concurez pe câteva circuite corespunzătoare. Avem multe update-uri şi, pe baza rezultatelor din cursele de debut, vom avea nevoie de ele, pentru că lupta este foarte echilibrată."

"Aştept cu nerăbdare să mă alătur în curând tribunei câştigătorilor. Am fost frustrant de aproape de podium în fiecare ocazie din acest an. Dar patru locuri patru sunt mai bune decât patru locuri cinci. În ansamblu, a fost un segment de debut bun pentru mine, iar Red Bull Racing conduce acum clasamentul constructorilor", a declarat el pe site-ul său oficial.

Totuşi, Webber anticipează că echilibrul de forţe din Formula 1 se va menţine pe tot parcursul sezonului, mai ales după rezultatele contradictorii din primele curse.

"Cei de la Lotus au fost surprinzător de rapizi în Bahrain, chiar dacă am ştiut că au un monopost bun.

Şi uitaţi-vă la prestaţiile celor de la McLaren şi Mercedes: Lewis Hamilton şi Jenson Button au avut o zi dificilă, în timp ce Nico Rosberg a dominat în China şi a fost mai puţin competitiv aici. Monoposturile sunt foarte sensibile şi cred că lucrurile vor continua aşa pentru restul anului", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Taguri: Red Bull, Webber

Comentarii (1)

  • Geschwindigkeit
    F1 2012&Webber
    Eu ii urez "bafta!"caci sper ca-n urmatoarea cursa sa castige un alt pilot inafara de cei ce-au obtinut cate o victorie pana acum.Asta pentru frumusetea campionatului!
    16 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru