Webber spera să profite de pole position

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 15.05.2010
Mark Webber este încrezător că va transforma pole position-ul de la Monaco într-o victorie, însă admite că nu va avea o cursă uşoară.

Mark Webber a obţinut sâmbătă al doilea pole position consecutiv din acest sezon la capătul unei lupte spectaculoase cu Robert Kubica. În urmă acestui rezultat, australianul este determinat să obţină victoria pe un circuit unde depăşirile sunt aproape imposibile şi laudă prestaţia celor de la Red Bull, singura echipă care a obţinut pole position în 2010.

"Este fantastic să fiu în pole position, iar echipa a făcut o treabă foarte bună. Să fim în pole la fiecare cursă este foarte bine pentru noi, pentru echipă şi pentru Renault. Este un rezultat bun pe care trebuie să îl capitalizăm duminică. Va fi o cursă lungă pe un circuit îngust, vom întâlni piloţi întârziaţi, dar sunt optimist că pot avea o cursă curată", a declarat pilotul echipei Red Bull la conferinţa de presă de la finalul calificărilor.

Deşi a fost învins pentru a doua oară consecutiv de Webber, Sebastian Vettel este încântat de performanţă coechipierului său şi evidenţiază rezultate obţinute de Renault în acest weekend, întrucât Robert Kubica a ocupat a doua poziţie pe grila de start.

"Cred că am făcut un pas în faţă, dar probabil va fi mai bine în cursă decât în calificări.

Este un rezultat bun şi transmit complimente celor de la Renault. Au existat critici în privinţa motoarelor şi ştim că probabil nu este cea mai puternică unitate, dar aici a avut un aport mare în privinţa manevrabilităţii. Sunt pe locul 3, iar dacă ei (n.r - Webber şi Kubica) nu au accident în primul viraj nu voi avea prea mult spaţiu", a explicat germanul.

Red Bull Racing a egalat recordul de sae pole position-uri consecutive obţinute de Ferrari în 2006-2007.

Via | FIA

Comentarii (1)

  • Fara McLaren in top 5 dar o sa fie greu de crezut ca vor ceda vreun loc. bafta Massa, la fel si Alonso
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru