Webber spera să termine pe podium în Canada

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.06.2010
Mark Webber este mulţumit de punctele câştigate în Marele Premiu al Canadei, însă admite că speră să termine pe podium.

Mark Webber urma să plece de pe poziţia a doua în cursa de la Montreal, însă a fost retrogradat pe locul 7 după ce a fost nevoit să schimbe cutia de viteze.

Australianul a recuperat două poziţii în cursă şi a terminat pe locul 5, însă spune că spera la un podium care nu a mai putut fi atins şi din cauza degradării accelerate a pneurilor.

"Cred că am făcut tot ce puteam, având în vedere că pneurile au jucat un rol uriaş în cursă şi am avut strategia pe care am avut-o. Practic, a fost imposibil să menţin pneurile indiferent cât de lent am pilotat", a declarat el, referindu-se la faptul că a pierdut un avans de peste 11 secunde în faţa lui Lewis Hamilton, care ulterior l-a şi depăşit.

Webber a intrat la boxe cu 20 de tururi înainte de final pentru a schimba pneurile medium cu cele supersoft şi a revenit pe circuit doar pe poziţia a 5-a, întrucât diferenţele dintre Hamilton şi următorii săi nu erau foarte mari.

"Să revin pe cuircuit pe locul 5 nu a fost o surpriză, pentru că piloţii erau în spatele lui Hamilton.

Ar fi fost frumos să câştig câteva locuri în plus. Am vrut să beau puţină şampanie, dar până la urmă nu s-a întâmplat", a mai precizat el.

Via | BBC Sport

Comentarii (2)

  • clau.dios
    mda....
    Echipa RBR ar fi vrut sa traga vettel o dusca de sampanie, (niciodata socotelile de acasa nu bat cu cele din targ)
    5 2
  • salutare
    s-a observat ca RBR,a vrut sa-l favorizeze pe Vettel,in asa fel incat daca Webber intra la boxe in momentul in care a comunict celor de la boxe,ca are probleme cu rotile din spate,,ar fi pus in pericol locul 4 al lui Vettel,mai ales ca linia boxelor e foarte scurta in Canada!E problema lor oricum!!!!
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru