Webber sugerează anularea cursei din Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.02.2011
Mark Webber a devenit primul pilot care sugerează că Marele Premiu al statului Bahrain ar trebui anulat sau amânat.

Piloţii au început să-şi exprime în mod deschis temerile privind securitatea din Bahrain, în aşteptarea unui verdict privind desfăşurarea primei etape a sezonului 2011.

Mark Webber, pilotul echipei Red Bull Racing, consideră că statul din Orientul Mijlociu are în prezent de rezolvat probleme mai importante decât Formula 1, sugerând astfel că etapa inaugurală ar trebui anulată sau cel puţin amânată.

"Este o tragedie când auzi ca oamenii îşi pierd viaţa. Probabil că nu este cel mai potrivit moment să mergem acolo pentru un eveniment sportiv, pentru că au priorităţi mai mari. Dar până la urmă se va lua decizia corectă. Poate că va rămâne prima cursă, poate că Australia va fi prima cursă, nu ştim. Sincer să fiu, nu contează prea mult, pentru că în Bahrain se întâmpla alte lucruri decât Formula 1. Au priorităţi mai mari şi trebuie să lucreze la asta. Asta este cel mai important pentru ei, nu să fie îngrijoraţi în privinţa Formulei 1", a declarat australianul la finalul celei de-a treia zi de teste din Bahrain.

În ultimele zile, situaţia din Bahrain s-a calmat, după ce Sheikh Salman bin Hamad al-Khalifah, prinţul Bahrainului, a decis să retragă armata din capitala Manama.

Poliţia a preluat controlul, însă protestatarii continua să se adune zilnic în piaţa Peral din Manama, în timp ce prinţul negociază cu opoziţia o serie de reforme politice.

Via | BBC Sport

Comentarii (4)

  • ...
    veti domina si anul asta cu bahrain amanat sau nu.
    2 2
  • jerrys
    sal
    in mod cert nu iti mai arde de F1,atunci cand cei pe care ii distrezi mor pe strazi.Dumnezeu sa0i ierte pe cei morti!
    4 0
  • Vedeti dinasta lumea buna il pune la zid pe Bernie cu cursele in Africa si Asia pt apar chestii dinastea , oricum ne putem trezi si in Europa dar apoi sa se uita si Bernie la sistemele de conducere din Orientu Mijlociu si din Europa (pt sa nu uit nu de mult acuma 21de ani ceea ce sa intamplat in Orientu Mijlociu s-a intamplat in Europa)
    0 0
  • Barcelona... Bahrain... tot-una
    "...nu să fie îngrijoraţi în privinţa Formulei 1", a declarat australianul la finalul celei de-a treia zi de teste din Bahrain"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru