Webber: "Timpii de vineri de la Spa nu sunt relevanţi"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.08.2010
Mark Webber susţine că Red Bull Racing nu dispune de un monopost atât de lent pe cât indică rezultatele obţinute în antrenamentele de vineri din Belgia.

Red Bull Racing nu a ieşit în evidenţă în cele două sesiuni de antrenamente de vineri desfăşurate la Spa-Francorchamps, cea mai bună clasare fiind realizată de Sebastian Vettel, care a terminat pe locul patru.

Mai mult decât atât, Mark Webber a stabilit doar al 18-lea timp în a doua sesiune, însă pilotul australian explică aceste rezultate prin faptul că ploaia abundentă şi uscarea temporară a circuitului au creat haos.

"Astăzi a fost o zi cam murdară şi nu vom pierde nimic din ea. De fapt, a fost o zi destul de bună, am făcut câteva lucruri bune şi aşteptăm cu nerăbdare ziua de mâine. Cred că sunt câţiva piloţi acolo, dar nici noi nu suntem chiar lenţi. Pare să fie un weekend interesant, întotdeauna lucrurile sunt schimbătoare aici din cauza vremii şi este greu să-ţi dai seama ce face fiecare. Am parcurs destul de multe lucruri. Fiecare are agende diferite şi suntem pregătiţi să obţinem informaţii în această noapte şi să ne pregătim pentru mâine", a declarat pilotul echipei Red Bull.

Ambele sesiuni de antrenamente de vineri au fost dominate de Ferrari, care a stabilit cel mai bun timp prin Fernando Alonso.

Via | Red Bull

Comentarii (3)

  • oricum imi pare ca va incaleca...
    n-ar strica sa fortezi mai bine, mai ales daca vrei sa devii Champion-f1...insa, imi pare k SPA nu e al vostru.
    9 7
  • iuliann (Schumy fan 4ever)
    @ MR.F1
    mda, numara pana la 5 si respira adanc...
    1 0
  • @iuliann (Schumy fan 4ever)- c-am intirziata tie replica! Fii in pas cu timpul!
    tu n-ai vazut bn situatia in acel moment? Dar tu pin` la cit ai numarat si-apoi ai aparut cu replica pe aici?

    Sper ca la anul viitor(Spa2011) sa nu apari iar aici ca sa imi mai adaugi inca o replica!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru