Webber: "Trebuie să confirmăm aşteptările în ultimele curse"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.09.2010
Mark Webber crede că Red Bull are datoria de a confirma prin rezultate previziunile privind performanţa monopostului în ultimele cinci curse.

Chiar dacă a terminat doar pe locul şase în Marele Premiu al Italiei, Mark Webber a revenit pe prima poziţie în clasamentul general graţie abandonului suferit în primul tur.

Pilotul echipei Red Bull este considerat principalul favorit la titlu de casele de pariuri, în primul rând datorită faptului că toate cele cinci circuite care mai găzduiesc curse în acest an se potrivesc teoretic caracteristicilor monopostului RB6. Australianul admite însă că echipa trebuie să demonstreze acest statut şi prin rezultate.

"Singapore este unul dintre locurile în care ne aşteptam să obţinem un rezultat bun. Abia aştept. Este o cursă unică, la lumina reflectoarelor, un circuit care ar trebui să ni se potrivească. Am văzut că performanţele s-au decalat puţin împotriva statisticilor, dar pe hârtie următoarele circuite ar trebui să fie bune pentru noi. Totuşi, nu putem doar să vorbim, trebuie să obţinem rezultate", a declarat australianul.

Via | Daily Telegraph

Taguri: Red Bull, Webber

Comentarii (5)

  • salut
    Webber este favorit la titlul de campion anul acesta,mai ales ca are inca 2 motoare noi,comparativ cu Alonso,care nu m-ai are nici unul nou si risca o depunctare in cazul in care va folosi unul nou!
    Cititi aici o analiza foarte interesanta referitoare la piloti,echipe si motoare:http://www.f1fanatic.co.uk/2010/09/18/alonsos-engine-shortage-examined/
    3 3
  • corectura
    *mqi in loc de m-ai
    0 1
  • @mad79
    O penalizare pe linia de start, nu o depunctare...cumva de frica ti-e gandul la o depunctare a lu' Alonso? :))
    8 2
  • salut
    ai dreptate Imaltimea voastra:))
    3 1
  • @admin
    "Chiar dacă a terminat doar pe locul şase în Marele Premiu al Italiei, Mark Webber a revenit pe prima poziţie în clasamentul general graţie abandonului suferit în primul tur."
    Pentru cineva care nu a vazut cursa, nu-i prea clara fraza. Zau, suntem atatia care citim ce scrii, fa-ti timp si reciteste o data textul, inainte sa-i dai "enter". Sunt prea dese astfel de greseli, aproape in fiecare stire... Cuvantul care-mi vine in minte e "superficialitate"... n-as fi vrut sa-l spun...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru