Webber va discuta cu Vettel despre incidentul din Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.06.2010
Mark Webber susţine că va discuta cu Sebastian Vettel pe marginea incidentului de la Istanbul pentru ca amândoi să abordeze relaxaţi cursa de la Montreal.

Incidentul în care au fost implicaţi Mark Webber şi Sebastian Vettel rămâne cel mai controversat subiect de discuţie în lumea Formulei 1.

Conştient că acest lucru ar putea distrage atenţia echipei de la pregătirea corespunzătoare a Marelui Premiu al Canadei, Webber spune că va purta o conversaţie cu Vettel pentru a lămuri definitiv acest conflict, chiar dacă opiniile celor doi piloţi sunt diferite.

"Voi discuta cu Vettel despre asta pentru că în viitor trebuie să evităm astfel de incidente costisitoare. Probabil vom avea diferenţe de opinie în privinţa lucrurilor care s-au întâmplat până când vom ajunge în mormânt, dar amândoi suntem adulţi şi trebuie să găsim o cale prin care să concurăm împreună fără să compromitem echipa. Dacă ne-am fi luptat pentru locul 18 sau 19 când a avut loc acest incident, nu i-ar fi păsat nimănui. Dar luptam pentru victorie şi toată lumea vrea să vorbească despre asta", a precizat australianul în cadrul unui editorial scris pentru publicaţia Daily Telegraph.

Webber îşi susţine în continuare punctul de vedere potrivit căruia nu a comis nicio greşeală în timpul duelului cu coechipierul său, considerând că Vettel este cel care l-a lovit.

"Vettel a avut un uşor avantaj al vitezei de top şi am văzut că vine pe interior în timp ce ne apropiam de virajul 12.

Luptăm pentru conducere, aşa că am rămas pe loc pentru a mă asigura că va fi pe partea murdară a pistei în timp ce ne apropiam de zona de frânare. Mi-am păstrat traiectoria, iar el a intrat în mine", a adăugat Webber.

Via | Daily Telegraph

Comentarii (2)

  • Taurasii naravasi
    Doamne ajuta!
    3 12
  • Webber -Vettel
    K1 - Yokohama scrie pe ei
    12 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru