Webber: "Va fi greu pentru Red Bull să obţină pole position"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.05.2012
Mark Webber anticipează că Red Bull va avea dificultăţi să obţină pole position-ul la Monaco, pe baza rezultatelor obţinute în antrenamentele de joi.

Mark Webber nu este mulţumit de comportamentul monopostului Red Bull Racing pe circuitul de la Monaco în cele două sesiuni de antrenamente libere de joi.

Australianul susţine că actuala campioană mondială va avea reale dificultăţi să obţină pole position-ul, cu excepţia cazului în care echipa va identifica şi rezolva problemele apărute în antrenamente. Situaţia a fost complicată şi de ploaia din a doua sesiune, care i-a împiedicat pe piloţi să iasă pe circuit în cea mai mare parte a timpului.

"Nu a fost uşor pentru noi şi avem ceva de muncă în următoarele 24 de ore. Există cu siguranţă câteva monoposturi foarte rapide şi trebuie să îl îmbunătăţim pe al nostru. Nu am ieşit pe circuit atât de mult pe cât ne-am fi dorit, dar a fost la fel pentru toată lumea. Aşa a fost să fie astăzi. Monaco este un astfel de circuit, care îţi oferă provocări diferite şi am deja deja câteva. Va fi foarte greu (n.r - să lupta pentru pole position). Avem mult de muncă", a declarat el.

Webber a ocupat locurile 13 şi 7 în cele două sesiuni de antrenamente, în timp ce coechipierul său Sebastian Vettel a fost pe 9 şi 10.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • vineri 24 mai ?????????????????
    sambata 26 mai ??????????
    25 mai ce zi este ??????? de azi dimineata apare eronat ...
    2 1
  • no-name
    NEWS
    Mai Daniele scrie tata ca lumea sa inteleaga, nu te grabi ca fata la maritat.
    3 1
  • ???
    M-am plictisit eu de cate rabufniri vad, un fan F1 stie nu de ieri ca in Monaco antrenamente 1 si 2 sunt joi iar antrenamente 3 si calificari sunt sambata, insusi hulitul Miki alexandrescu de la TVR1 o tot spunea si asta datorita faptului ca in Monaco vineri este ziua libera, sambata si duminica primind turistii
    2 2
  • pt.jul1974
    inseamna ca nici tu nu ai opservat ca scrie vineri 24 mai ???
    pe un sait asa mare e o greseala la fel de mare !!
    daca sunt uni mai noi care nu stiu si ii mai si informam gresit atunci e iese ?
    ............
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru