Webber va pleca din pitlane în cursa de la Shanghai

de Daniel Popescu
Duminica, 14.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber va pleca de pe linia boxelor în Marele Premiu al Chinei după ce a decis să schimbe cutia de viteze şi setările monopostului Red Bull.

Mark Webber a fost exclus din calificările Marelui Premiu al Chinei după ce monopostul său nu a avut cantitatea minimă de un litru de combustibil la finalul sesiunii ca urmare a unei defecţiuni tehnice şi ar fi trebuit să plece de pe ultima poziţie a grilei de start.

Red Bull Racing a decis însă să profite de această problemă şi a schimbat cutia de viteze, iar aceasta a primit noi trepte de viteze pentru a-i permite australianului să aibă mai multe şanse de depăşire pe liniile drepte.

Acest lucru este esenţial pe circuitul de la Shanghai, întrucât cele mai bune oportunităţi de depăşire se înregistrează pe cele două linii drepte, acolo unde poate fi utilizat şi sistemul DRS. În mod tradiţional, monopostul Red Bull are o viteză mai redusă pe liniile drepte comparativ cu celelalte echipe de top, însă beneficiază de performanţe semnificativ mai bune în viraje.

Via FIA

Comentarii (4)

  • Un gentlemen invins de un pustan razgaiat intr-o echipa dominata de un marko cu apucaturi demne de o perioada sinistra a istoriei.
    9 0
  • Reprobabil gest! L-au lucrat pe Webber ca la carte! Orice numai ca sa nu iasa in fata poneiului de plastic!
    10 1
  • MULTI 21
    Webber a fost mai rapid tot weekendul asa ca au luat masuri sa nu ajunga in Q3:))))))
    9 1
  • Sper ptr el, la anu sa fie la o echipa mult mai corecta fata de acesta echipa "KAMIKAZE".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru