Webber va promova tineri piloti la echipa de GP3

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.11.2009
Mark Webber spune ca a fondat o echipa in noua competitie GP3 cu scopul de a promova tineri piloti spre lumea Formulei 1.

Competitia GP3 este organizata de Bernie Ecclestone ca o replica la recent infiintata Formula 2, prima editie urmand sa aiba loc in 2010 in paralel cu cursele de Formula 1 desfasurate in Europa.

Anticipand potentialul competitiei, Mark Webber si-a unit fortele cu seful sau de la Red Bull Racing, Christian Horner, fondand impreuna echipa MW Arden. Pilotul echipei Red Bull Racing crede ca GP3 este solutia ideala pentru a promova tineri spre Formula 1.

"Intotdeauna mi-a placut sa urmaresc tineri in orice competitie din sporturile cu motor pentru a realiza potentialul pe care il au. Momentul in care a aparut GP3 este ideal. O astfel de competitie reprezinta o oportunitate fenomenala pentru tineri piloti sa mearga la Marile Premii si sa concureze in fata echipelor din Formula 1. Suntem intr-o afacere de performanta, iar eu si Horner avem aceeasi mentalitate despre aceasta echipa. Vrem sa fim in frunte si vom face orice pentru a ajunge acolo", a declarat australianul pentru publicatia Autosport.

Webber va testa un monopost de GP3 pe 17 noiembrie in cadrul unei activitati de marketing.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru