Webber va utiliza un nou şasiu la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.07.2010
Red Bull va construi un nou sasiu pentru Mark Webber pentru Marele Premiu al Marii Britanii din 11 iulie.

Mark Webber a suferit un accident spectaculos în Marele Premiu al Europei, după ce a "zburat" şi s-a rostogolit o dată în aer înainte de a se lovi violent de pneurile de pe marginea circuitului.

Structura de rezistenţă a monopostului Red Bull RB6 a rămas intactă, iar australianul nu a suferit niciun fel de răni, însă echipa austriaca va construi un nou şasiu pentru Webber cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii din 11 iulie.

Informaţia a fost dezvăluită miercuri de BBC Sport, care notează de asemenea ca noul şasiu se afla în plin proces de fabricaţie. "Australianul va avea un nou şasiu cu care va concura în evenimentele următoare care este construit în prezent la fabrica echipei de la Milton Keynes", a explicat Ted Kravitz, reporterul din pitlane al postului britanic de televiziune BBC.

Webber a admis că precedentul şasiu l-a ajutat să câştige numeroase puncte în acest sezon şi, cel mai important, i-a salvat viaţa la Valencia. "Am pierdut ceva puncte la Valencia, dar când eşti în aer nu eşti îngrijorat de puncte.

Vroiam să fiu ok şi să fiu pregătit pentru Silverstone. Şasiul a fost bun pentru mine şi m-a salvat de răni. Rămân incredibil de optimist şi mergem înainte, suntem abia la jumătatea sezonului", a precizat el.

Via | BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru