Webber: "Valorea mea este demonstrată de contractul de şapte ani cu Red Bull"

de Daniel Popescu
Joi, 07.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber susţine că decizia celor de la Red Bull Racing de a-l păstra la echipă pentru al şaptelea sezon consecutiv demonstrează că este un pilot valoros în Formula 1.

Mark Webber concurează pentru Red Bull Racing începând din sezonul 2007, însă a intrat într-un con de umbră după sosirea la echipă a lui Sebastian Vettel în 2009.

Considerat în anumite cercuri al doilea pilot al echipei, australianul susţine că prezenţa la Red Bull Racing pentru o perioadă atât de lungă de timp este o dovadă a valorii sale.

"Este foarte neobişnuit pentru un pilot să fie la o echipă pentru atât de mult timp. Şapte ani au trecut repede. Dar am obţinut lucruri bune şi în acest an am o nouă oportunitate pentru a marca ultima căsuţă (n.r - titlul mondial). Cred că totul depinde de fapt de mine, pentru că dacă nu am performanţe, nu sunt pregătit sau nu mă descurc suficient de bine atunci cu siguranţă o echipă de top nu vrea pilotul respectiv. Aşa că acesta este primul meu obiectiv, să mă asigur că obţin performanţe în fiecare weekend al anului", a declarat el citat de publicaţia ESPNF1.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, la fel ca şi în ultimii ani, Webber insistă că va aborda contractul său cu Red Bull în aceeaşi manieră ca şi până acum, urmând să ia o decizie cu privire la prelungirea acestuia doar spre finalul anului.

"Red Bull a dorit să mă păstreze şi acum ne concentrăm pe noul sezon în care vrem să învingem pe toată lumea.

Cu siguranţă nu mă uit prea departe, iar în fiecare an există o nouă provocare, aşa că vom vedea cum vor decurge lucrurile", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (5)

  • Nu ba, baiatule, valoarea unui pilot sta in titluri castigate, curse, pole-uri, modul de a se impune pe pista sau in echipa...
    19 5
  • mirel_f1
    Poate valoarea lui in a convinge echipa Red Bull de ai prelungii contractul, anul asta ar fi cazul sa demonstreze ca poate sa se bata la titlu
    7 3
  • BALATESCU
    este un pilot bun dar nu unul foarte bun !!! si Colhard a fost bun si nu a cistigat nici un titlu !!!
    14 0
  • Cand ai doi piloti extrem de valorosi si poti sa nu castigi nimic (Alonso+Hamilton la McLaren). Ideal e unul foarte bun iar celalalt sa castige cat mai mutle puncte pentru clasamentul constructorilor.
    6 1
  • cred ca nu nu te-ai auzit ce spui @JJ!
    fiecare pilot are cel putin un sponsor,care pompeaza bani pentru imaginea pilotului =imaginea sponsorului,deci nici unui sponsor nu-i convine ca banii lui sa alunece dinspre prestigiul pilotului catre prestigiul echipei adica pe scurtatura ispravile lui Kimi vor vinde samponul ,si nu cit de buna e masina cu care alearga Kimi
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru