Williams anticipează progrese majore la Suzuka

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.10.2011
Noua conducere tehnică a echipei Williams susţine că în numai două săptămâni a rezolvat cele mai multe probleme tehnice ale monopostului şi vizează o dublă clasare în puncte în Japonia.

Marele Premiu al Japoniei marchează debutul noii conduceri tehnice a echipei Williams, Mark Gillan fiind şeful operaţiunilor după plecarea lui Sam Michael din funcţia de director tehnic.

Chiar dacă de la cursa din Singapore au trecut mai puţin de două săptămâni, Gillan susţine că a identificat cea mai mare parte a problemelor cu care s-a confruntat Williams în acest sezon, motiv pentru care anticipează că atât Rubens Barrichello, cât şi Pastor Maldonado, vor termina cursa de la Suzuka în puncte.

"Nivelul nostru de înţelegere în privinţa manevrabilităţii monopostului FW33 a crescut semnificativ după Singapore şi în prezent muncim din greu pentru a optimiza setările şi a îmbunătăţi monopostul pentru Marele Premiu al Japoniei. Este evident că trebuie să ne asigurăm că monopostul operează în fereastra aerodinamică optimă. Este fundamental să maximizăm performanta şi obiectivul este să luptăm pentru a termina în puncte cu ambele monoposturi", a declarat el.

Williams traversează unul dintre cele mai slabe sezoane din istorie, echipa ocupând doar locul 9 în clasamentul constructorilor cu 5 puncte.

Cel mai bun rezultat al echipei în acest sezon a fost locul nouă.

Via | Williams

Taguri: Suzuka, Williams

Comentarii (1)

  • Cred ca Mark Gillan vorbeste prea bine pentru a fi la fel de bun in ce face.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru