Suzuka

Vineri, 02 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Marele Premiu al Japoniei va rămâne în calendar până în 2029

Formula 1 a anunțat oficial prelungirea contractului cu organizatorii Marelui Premiu al Japoniei pentru încă 5 ani. Etapa din țara soarelui răsare va rămâne în calendar până în 2029.
Duminica, 09 Octombrie 2022 | F1 TOP

F1 Japonia: Verstappen câștigă și devine campion mondial pentru a 2-a oară

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, găzduit de legendarul circuit Suzuka. Totodată, pilotul olandez a devenit campion mondial pentru a 2-a oară în carieră.
Joi, 07 Aprilie 2022 | Modele noi

Noua Honda Civic Type R, record de timp pentru mașinile cu tracțiune față pe circuitul Suzuka

Un prototip al noii generații Honda Civic Type R a stabilit un record de timp, pentru mașinile cu roți motrice față, pe legendarul circuit Suzuka din Japonia. Vechiul record îi aparținea versiunii Civic Type R Limited Edition.
Luni, 13 Decembrie 2021 | Modele noi

Imagini cu prototipul viitoarei Honda Civic Type R din timpul testelor

Constructorul japonez de automobile a publicat o serie de imagini cu prototipul viitoarei Honda Civic Type R. Acestea au fost realizate în timpul testelor de pe legendarul circuit Suzuka.
Miercuri, 18 August 2021 | F1 TOP

Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, anulat și în 2021

Oficialii Formulei 1 au anunțat că Marele Premiu al Japoniei nu va avea loc nici în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, după ce cursa de anul trecut a fost anulată din același motiv.
Joi, 09 Iulie 2020 | General

Honda Civic Type R Limited, cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe Suzuka: Hot Hatch-ul nipon a doborât timpul stabilit de Renault Megane RS Trophy-R

Honda Civic Type R Limited a parcurs un tur complet pe circuitul de la Suzuka în 2 minute și 23.993 secunde. Astfel, Hot Hatch-ul nipon a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul japonez.
Luni, 14 Octombrie 2019 | F1 TOP

Hamilton crede că putea câștiga cursa de la Suzuka cu o strategie cu o singură oprire la boxe: "Echipa a decis să fac două opriri"

Lewis Hamilton consideră că ar fi putut câștiga cursa de la Suzuka dacă efectua o singură oprire la boxe, însă echipa a decis ca britanicul să adopte aceeași strategie ca Valtteri Bottas cu două opriri.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | F1 TOP

Calificările și cursa de Formula 1 de la Suzuka ar putea fi afectate de un taifun: ploi torențiale și vânt puternic

Meteorologii din Japonia avertizează că sesiunea de calificări și cursa de Formula 1 de la Suzuka riscă să fie afectate de taifunul Hagibis, care va aduce în regiune ploi torențiale și vânt puternic.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Intern

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei: Hamilton "înțeapă" Ferrari în privința ordinelor de echipă

Lewis Hamilton este surprins că Ferrari nu a optat încă pentru ordine de echipă în acest sezon, în timp ce Sebastian Vettel insistă că ipoteza potrivit căreia Scuderia a avut un monopost mai competitiv decât Mercedes a fost o iluzie.
Vineri, 23 August 2013 | Formula 1

Suzuka rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2018

Marele Premiu al Japoniei va fi găzduit pe circuitul de la Suzuka cel puţin până în sezonul 2018, conform noului contract semnat de organizatori cu Bernie Ecclestone.
Miercuri, 06 Martie 2013 | Formula 1

Presă: Monaco şi Suzuka, singerele curse cu o singură zonă DRS în 2013

Monaco şi Suzuka sunt singurele circuite pe care piloţii vor avea o singură zonă DRS în sezonul 2013, potrivit presei germane.
Duminica, 07 Octombrie 2012 | F1 TOP

Vettel a câştigat la Suzuka, Alonso a abandonat!

Sebastian Vettel a câştigat Marele Premiu al Japoniei şi s-a apropiat la numai patru puncte de Fernando Alonso, care a abandonat în primul viraj. Felipe Massa şi Kamui Kobayashi au obţinut primul podium în 2012.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 04 Octombrie 2012 | Formula 1

Avancronica F1 Japonia: Alonso vs. restul lumii

Fernando Alonso speră să-şi conserve poziţia de lider la Suzuka, însă McLaren, Red Bull şi, mai ales, Lotus speră să răstoarne calculele în privinţa luptei pentru titlul mondial.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Formula 1

Lotus amână introducerea sistemului DDRS pentru Japonia

Lotus a anunţat că va utiliza sistemul DDRS cel mai devreme în cursa de la Suzuka din luna octombrie, întrucât acesta nu este pregătit pentru Monza şi Singapore.
Luni, 10 Octombrie 2011 | Formula 1

VIDEO: Reacţiile echipei Red Bull după câştigarea titlului

Sebastian Vettel, Adrian Newey şi Christian Horner vorbesc despre cel de-al doilea titlu mondial cucerit de pilotul german la finalul cursei de la Suzuka.
Luni, 10 Octombrie 2011 | Formula 1

Massa: "FIA trebuie să ia măsuri împotriva lui Hamilton"

Felipe Massa solicită forului mondial să ia măsuri împotriva lui Lewis Hamilton după ce a fost implicat într-un nou incident de cursă cu pilotul McLaren la Suzuka.
Duminica, 09 Octombrie 2011 | F1 TOP

Button a câştigat la Suzuka, iar Vettel a devenit campion!

Jenson Button a câştigat cursa din Japonia, însă nu l-a putut împiedica pe Sebastian Vettel să devină matematic campion mondial după ce a terminat pe locul 3.
Sambata, 08 Octombrie 2011 | Formula 1

Alonso s-a resemnat: "Red Bull şi McLaren sunt mai rapizi"

Fernando Alonso a admis că nu avea aşteptări mari în calificările de la Suzuka, întrucât Red Bull şi McLaren deţin monoposturi mai rapide decât Ferrari.
Sambata, 08 Octombrie 2011 | Formula 1

Hamilton îl acuză pe Schumacher de pilotaj periculos

Lewis Hamilton i-a acuzat pe Mark Webber şi Michael Schumacher de pilotaj periculos şi susţine că din cauza lor nu a putut efectua un ultim tur rapid în calificări.
Sambata, 08 Octombrie 2011 | Formula 1

Vettel: "Mă interesează cursa, nu punctul necesar pentru a deveni campion"

Sebastian Vettel susţine că se concentrează exclusiv asupra cursei în care va pleca din pole position şi nu asupra punctului de care mai are nevoie pentru a deveni campion.

Tag-uri similare

Ferrari, McLaren, Red Bull, Williams, Vettel, Hamilton, Alonso, video, Button, Webber
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru