Williams anticipează rezultate bune în Canada

de Daniel Popescu
Luni, 02.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams consideră că are potenţialul de a obţine rezultate bune la Montreal datorită motorului Mercedes, însă admite că nu a remediat încă problemele cu pneurile.

Esential 52 este numarul punctelor acumulate de Williams, la fel de multe ca McLaren
5 este locul ocupat de Williams in clasamentul constructorilor
Williams şi-a trecut în cont numai şase puncte în Marele Premiu al statului Monaco, după ce Valtteri Bottas a fost nevoit să abandoneze cu o defecţiune la motor, iar coechipierul său Felipe Massa a ocupat doar locul şapte.

Rob Smedley, şeful departamentului de vehicule al Williams, admite că echipa are în continuare probleme cu utilizarea pneurilor, însă este optimist că situaţia se va îmbunătăţi în Canada.

"Canada este un circuit foarte special datorită liniilor drepte lungi şi a virajelor lente. Vom avea pneuri de aceeaşi compoziţie ca la Monaco, aşa că ştim cum funcţionează ele de la cursa precedentă. Dacă vremea este rece, am putea avea probleme cu încălzirea pneurilor, iar dacă este prea cald, există şanse pentru o degradare termică.

Suntem conştienţi de problemele cu pneuri, aşa că ne vom concentra pe asta pe parcursul weekendului", a declarat el.

Pe de altă parte, Smedley este încrezător că Williams poate acumula mai multe puncte în Canada, întrucât liniile drepte lungi sunt în favoarea motorului Mercedes, cel mai puternic de pe grila de start.

"Abordarea bordurilor este de asemenea importantă la Montreal, pentru că abilitatea de a aborda bordurile din cele două şicane este esenţială pentru un tur rapid de circuit. Monopostul nostru este eficient din punct de vedere aerodinamic, ceea ce este vital pe liniile drepte din Canada, aşa că simţim că suntem în formă bună", a adăugat el.

Via Williams

Comentarii (2)

  • baietii astia au aceleasi probleme cu pneurile,exact ca Mercedes anul trecut
    3 0
  • Eu o sa anticipez inca o dubla Mercedes si o "lupta" acerba de la locurile 3 in jos.
    Chiar nu-i inteleg pe unii cum naiba mai viseaza cu ochii deschisi, desi ptr. Williams un rezultat bun inseamna sa se claseze in primii 10 probabil.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru