Williams: "Ar fi fantastic să câştigăm puncte în fiecare cursă"

de Daniel Popescu
Vineri, 07.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams consideră că ar fi "fantastic" să obţină clasări în puncte în fiecare Mare Premiu, după un sezon 2013 pe care îl consideră "inacceptabil" prin prisma locului nouă ocupat în clasament.

Ar fi fantastic dacă am putea ajunge cu ambele monoposturi în Q3, în primii 10 pe grilă, iar apoi să terminăm în puncte în fiecare cursă.

Claire Williams
Sefa-adjunct Williams
Williams s-a evidenţiat ca una dintre echipele de top în urma celor trei sesiuni de teste din această iarnă, în special datorită unui motor Mercedes rapid şi fiabil.

Impulsionată de aceste performanţe, Claire Williams, şefa-adjunct a echipei britanice, este încrezătoare că Williams poate obţine puncte în fiecare cursă, un obiectiv pe care îl cataloghează drept "fantastic".

"Toată lumea din cadrul echipei a muncit foarte, foarte mult, am făcut numeroase schimbări în echipă pe parcursul ultimelor nouă luni şi sperăm să vedem efectele în acest an. Ar fi fantastic dacă am putea ajunge cu ambele monoposturi în Q3, în primii 10 pe grilă, iar apoi să terminăm în puncte în fiecare cursă", a precizat ea pentru postul de televiziune SkySports.

Esential 2 este numarul clasarilor in puncte realizate de Williams in sezonul 2013
Cu toate acestea, Williams a refuzat să stabilească un obiectiv cert pentru sezonul 2014 şi s-a limitat să afirme că nu există altă alternativă decât să îmbunătăţească locul nouă ocupat în sezonul precedent.

"Echipa Williams nu a spus niciodată înaintea unui sezon unde vrea să termine, dar locul nouă din campionatul de anul trecut a fost foarte dificil pentru noi şi nu am fost acolo unde vrem să fim.

Trebuie să îmbunătăţim, nu avem de ales! Nu suntem în Formula 1 doar pentru a conta la număr şi a termina în spatele grilei, vrem să câştigăm din nou", a adăugat ea.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • Echipa mi-a placut odata....
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru