Claire Williams

Marti, 13 August 2019 | Formula 1

Williams susține că a găsit soluțiile potrivite pentru viitorul sezon de Formula 1: “Am făcut 5 pași înapoi și 10 pași înainte”

Optimismul este în creștere la Williams, echipa fiind încrezătoare că a găsit soluțiile potrivite pentru următorul sezon de Formula 1, dar și să obțină mai multe puncte în acest an.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Formula 1

Massa vrea să lupte pentru titlul mondial în 2015

Felipe Massa consideră că va fi capabil să lupte pentru titlul mondial în sezonul 2015 datorită progreselor semnificative realizate de Williams.
Vineri, 07 Martie 2014 | Formula 1

Williams: "Ar fi fantastic să câştigăm puncte în fiecare cursă"

Williams consideră că ar fi "fantastic" să obţină clasări în puncte în fiecare Mare Premiu, după un sezon 2013 pe care îl consideră "inacceptabil" prin prisma locului nouă ocupat în clasament.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | Formula 1

Williams sugerează că inginerul de cursă al lui Massa ar putea lucra pentru echipă în 2014

Williams a lăsat să se înţeleagă că Rob Smedley, inginerul de cursă al lui Felipe Massa, ar putea lucra pentru echipa începând de anul viitor, dar nu neapărat în aceeaşi funcţie ca la Ferrari.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Formula 1

Williams: "Formula 1 începe să renunţe la prejudecăţile despre femei"

Claire Williams crede că Formula 1 începe să renunţe la prejudecăţile pe care le are despre femei după numirea sa în funcţia de sef-adjunct al echipei tatălui ei.
Vineri, 02 Martie 2012 | Formula 1

Frank Williams demisionează din consiliul de administraţie al echipei

Frank Williams va demisiona din consiliul de administraţie al echipei pe care a fondat-o ca parte a planului de retragere din Formula 1, însă va rămâne şeful britanicilor.

Tag-uri similare

Williams, Patrick Head, Claire Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru