Massa vrea să lupte pentru titlul mondial în 2015

de Daniel Popescu
Luni, 08.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa consideră că va fi capabil să lupte pentru titlul mondial în sezonul 2015 datorită progreselor semnificative realizate de Williams.

Esential 3 este locul ocupat de Williams in clasamentul constructorilor
Williams a înregistrat progrese vizibile în acest sezon după trecerea la motoare Mercedes şi a ocupat locul trei în clasamentul constructorilor.

Chiar dacă Valtteri Bottas a ţinut capul de afiş prin rezultate, Felipe Massa a obţinut la rândul său trei podiumuri în a doua parte a campaniei. Brazilianul are însă ambii mai mari pentru sezonul următor, când îşi propune să lupte pentru titlul mondial.

"Sunt mulţumit de a doua parte a sezonului şi super-entuziasmat pentru anul viitor. Cred că putem avea un an mai bun, un monopost mai competitiv şi vom reveni în lupta pentru victorii şi pentru titlu. Am luptat pentru victorie în ultima cursă şi sper ca anul viitor să ajungem la Interlagos şi Abu Dhabi cu o şansă la titlu. Aşteptările noastre sunt ridicate", a declarat el.

Optimismul lui Massa este împărtăşit şi de Claire Williams, director-adjunct al celor de la Williams, care consideră că locul trei din clasamentul constructorilor nu reflectă ambiţiile reale ale britanicilor.

"Suntem mulţumiţi de locul trei, dar avem treabă de făcut.

Frank Williams se întreabă de ce toată lumea celebrează locul 3, pentru că suntem aici pentru a câştiga. Aşa că vrem să ne asigurăm că vom continua munca pe parcursul iernii şi vom merge înainte. Sperăm să reducem diferenţa faţă de Mercedes şi sper ca rivalii noştri nu se apropie la fel de mult de noi, pentru a putea lupta cu Mercedes anul viitor", a explicat ea.

Via F1Zone, Autosport

Comentarii (5)

  • =))
    4 0
  • Ferrari
    Ar fi minunat sa castige Williams titlul, dar nu cred ca Mercedes le va permite asta.....
    11 2
  • ovidiu15081982
    Vrabia malai viteazu Felipe ! Sansa ta a fost in 2008...e tarziu acum..
    12 5
  • Il bate Bottas, chiar daca o sa aiba masina.
    9 6
  • Cred ca Merz va uita de update-urile motorului pentru echipa Williams ... si vor avea noroc daca vor mai pupa locul 3 in general ! Atentie la neatentie si vise taica !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru