Williams sugerează că inginerul de cursă al lui Massa ar putea lucra pentru echipă în 2014

de Daniel Popescu
Marti, 12.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a lăsat să se înţeleagă că Rob Smedley, inginerul de cursă al lui Felipe Massa, ar putea lucra pentru echipa începând de anul viitor, dar nu neapărat în aceeaşi funcţie ca la Ferrari.

Esential 2006 este anul in care Smedley a devenit inginerul de cursa al lui Felipe Massa
Publicaţia italiană Autosprint a relatat la jumătatea lunii septembrie că Rob Smedley, inginerul de cursă al lui Felipe Massa, ar putea ajunge la Williams în sezonul următor.

Ipoteza a luat amploare după ce pilotul brazilian a confirmat luni semnarea unui contract cu Williams, iar Claire Williams, şef-adjunct al echipei, nu a exclus această posibilitate. Totuşi, ea a precizat că Smedley nu va fi neapărat inginerul de curse al lui Massa, urmând probabil să aibă un rol de conducere.

"Dacă Smedley s-ar alătura echipei noastre, trebuie să se întâmple pe baza termenilor lui şi trebuie să aibă rolul pe care îl vrea, care poate sau nu să fie cel de inginer de cursă pentru Massa. Massa este suficient de matur pentru a se alătura unei echipe fără să-l aducă cu el şi pe inginerul de cursă", a declarat ea.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Claire Williams a dezvăluit că echipa britanica pregăteşte câteva anunţuri importante cu privire la recrutările din departamentul tehnic, însă a refuzat să ofere informaţii suplimentare.

"Avem câteva talente grozave la Williams, dar trebuie să ne asigurăm că avem toate talentele de care avem nevoie pentru a obţine performanţe.

Sper ca până la sfârşitul sezonului sau poate un pic după aceea să mai facem câteva anunţuri de genul celui cu Massa", a adăugat ea.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru