Inginerul de cursă al lui Massa ar putea pleca la Williams

de Daniel Popescu
Vineri, 13.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rob Smedley, inginerul şi bunul prieten al lui Felipe Massa de la Ferrari, este pe punctul de a pleca la Williams, întrucât o colaborare cu Kimi Raikkonen este puţin probabilă.

Decizia Ferrari de a renunţa la serviciile lui Felipe Massa în favoarea lui Kimi Raikkonen ar putea duce şi la plecarea lui Rob Smedley din cadrul echipei.

Presa internaţională susţine că Smedley, care a fost inginerul de cursă al lui Massa şi unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, nu poate continua acest rol şi cu Raikkonen, întrucât cei doi nu se potrivesc la caracter.

Principala problemă este că Smedley obişnuieşte să vorbească foarte mult cu pilotul său în timpul Marilor Premii, în timp ce Raikkonen nu apreciază o astfel de atitudine şi preferă să reducă la minim conversaţiile cu echipa.

Potrivit publicaţiei italiene Autosprint, Smedley ar urma să plece la Williams, unde va avea însă responsabilităţi mai mari decât la Ferrari fie în departamentul tehnic, fie în departamentul de inginerie.

Via Autosprint

Comentarii (1)

  • Da ma, acum il demite pentru ca asta vorbeste mult si Kimi putin. O sa demita si mecanii daca se constata ca acestia consuma mai putin alcool decat Kimi, iar finlandezul n-are cu cine sa-si ude fericirile sau necazurile? :))

    Smedley poate foarte bine sa vorbeasca mai putin sau Raikkonen poate foarte bine sa ofere informatiile pe care i le cere echipa. Doar nu incepe Smedley sa comenteze meciurile din Champions League in timpul cursei...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru