Williams ar putea negocia recrutarea lui Ross Brawn

de Daniel Popescu
Luni, 04.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Frank Williams a sugerat că ar putea fi interesat să-l aducă la echipă pe Ross Brawn, însă considera că există multe elemente care nu recomandă un astfel de transfer.

Esential 1 este numarul punctelor obtinute de Williams in acest sezon
Ross Brawn este pe punctul de a pleca de la Mercedes ca urmare a intenţiilor echipei de a avea doi şefi începând din sezonul următor.

Următoarea destinaţie a britanicului nu este încă cunoscută, însă în Marele Premiu din Abu Dhabi a apărut o nouă ipoteză: Williams.

Echipa britanică traversează unul dintre cele mai slabe sezoane din întreaga sa istorie, iar un director tehnic de talia lui Brawn ar putea contribui la revenirea pe linia de plutire. Şeful Frank Williams a admis că Brawn ar reprezenta un avantaj pentru echipă. Cei doi au colaborat la Williams la finalul anilor '70, când Frank Williams l-a recrutat în cadrul echipei.

Poate sunt naiv, dar nu ştiam că Brawn este disponibil.

Frank Williams
Sef Williams
"Poate sunt naiv, dar nu ştiam că Brawn este disponibil. Când a fost cu noi era extraordinar de inteligent în termeni de inginerie şi sunt sigur că acum a acumulat infinit mai multe cunoştinţe.
Aşa că dacă ar veni la noi ar reprezenta ceva grozav. dar nu ştiam că este disponibil, nu am făcut niciun efort să-l contactez şi nu pot spune mai mult"
, a declarat el.

Pe de altă parte, Williams este circumspect în privinţa aducerii sale ca urmare a faptului că nu vrea să schimbe departamentul tehnic.

"Motivul pentru care sunt ezitant este că am angajat deja oameni şi este foarte puţin probabil să ni-l permitem pe Brawn, plus că poate nu ar vrea să vină la noi. Dacă nu aş putea să-l aduc pe Brawn, ar înseamna să-i ofensez pe toţi cei care sunt deja la echipă", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • fan f1
    Bre nea Williams, iti dau un sfat : dai afara pe toti din departamentul tehnic, baga mana adanc in buzunar si adu oameni de top ca altfel o sa faceti figuratie in continuare. In momentul asta sunteti egali cu marusia si chateram, un sauber e asa ca o racheta, pe langa voi. E rusinos.
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru