Ross Brawn

Marti, 05 Mai 2020 | F1 TOP

Formula 1 pregătește strategia de izolare pentru cursele europene: fără interacțiuni cu alte echipe și teste la fiecare 48 de ore

Angajații echipelor din Formula 1 nu vor avea dreptul să interacționeze fizic cu alte echipe și vor fi testați la fiecare 48 de ore pentru a depista eventualele cazuri de COVID-19.
Miercuri, 09 Mai 2018 | F1 TOP

Formula 1 vrea să renunțe la penalizările pe grila de start din 2021: regulamentul cutiilor de viteze va fi modificat

Ross Brawn intenționează să renunțe la toate penalizările pe grila de start începând din sezonul 2021, iar una dintre principalele măsuri va fi schimbarea regulamentului pentru cutiile de viteze.
Marti, 27 Martie 2018 | F1 TOP

Un nou sezon, aceleași probleme: doar 5 depășiri au avut loc pe circuit în cursa de la Melbourne

Prima cursă a noului sezon de Formula 1 a avut numai 5 depășiri pe circuit cu excepția celor înregistrate în primul tur, iar Ross Brawn admite că în prezent nu există nicio soluție pentru această problemă.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Ross Brawn: "Hamilton poate egala recordul de 7 titluri deținut de Schumacher"

Ross Brawn consideră că Lewis Hamilton are potențialul de a egala recordul de 7 titluri mondiale deținut de Michael Schumacher și crede că britanicul este unul dintre cei mai buni piloți de Formula 1.
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 | F1 TOP

O nouă eră pentru Formula 1: Ecclestone, îndepărtat de la conducere și înlocuit cu Ross Brawn, care promite reguli mai simple

Noul proprietar al Formulei 1 l-a îndepărtat de la conducere pe Bernie Ecclestone, iar Ross Brawn se va ocupa de aspectele sportive și tehnice ale competiției. Britanicul anunță deja o serie de simplificări ale regulamentului.
Joi, 12 Ianuarie 2017 | F1 TOP

Brawn avertizează că noul regulament nu va schimba ierarhiile: "Mercedes va rămâne puternică și în 2017"

Ross Brawn anticipează că Mercedes va rămâne puternică și în sezonul 2017, în ciuda numeroaselor schimbări ale regulamentului tehnic.
Vineri, 04 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Vești pozitive despre starea lui Michael Schumacher: "Există semne încurajatoare legate de condiția sa"

Ross Brawn, omul care a condus echipele cu care Michael Schumacher a câștigat cele 7 titluri ale sale, ne dă speranțe că "într-o bună zi, Michael să se recupereze după accidentul teribil pe care l-a suferit".
Luni, 18 Iulie 2016 | F1 TOP

Revine arhitectul succesului de altădată? Ferrari vrea să-l aducă înapoi pe Ross Brawn pentru a cuceri titlul mondial

Ferrari încearcă să-l convingă pe Ross Brawn să revină la echipa italiană în rol de consultant după debutul mai puţin prolific de sezon.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Formula 1

Brawn: "Recuperarea lui Schumacher este lentă, dar există speranţe"

Ross Brawn admite că recuperarea lui Michael Schumacher după accidentul de la schi suferit în urmă cu doi ani este lentă, însă rămâne încrezător că septuplul campion mondial se va simţi mai bine.
Marti, 23 Iunie 2015 | Formula 1

Red Bull: "Regulamentul Formulei 1 ar trebui stabilit de Ross Brawn"

Christian Horner consideră că regulamentul Formulei 1 ar trebui scris de Ross Brawn şi că Grupul de Strategie ar trebui desfiinţat.
Duminica, 23 Noiembrie 2014 | Formula 1

Presă: Ferrari negociază readucerea lui Ross Brawn şi Aldo Costa la echipă

Ross Brawn ar putea reveni la Ferrari în sezonul următor, însă negocierile sunt dificile din cauza dorinţei britanicului de a fi unicul conducător al echipei. Pe lista Scuderiei se află şi Aldo Costa, responsabil cu dezvoltarea motoarelor Mercedes.
Marti, 21 Octombrie 2014 | Formula 1

Brawn şi Domenicali, incluşi în comisia care va investiga accidentul lui Bianchi

Ross Brawn, Stefano Domenicali şi Emerson Fittipaldi sunt cele mai sonore nume care au fost incluse în comisia care va investiga accidentul lui Jules Bianchi. Rezultatele sunt aşteptate în 3 decembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Octombrie 2014 | Formula 1

Mercedes: "Fundaţia echipei care a câştigat titlul constructorilor a fost realizată de Brawn"

Toto Wolff consideră că Ross Brawn a jucat un rol esenţial în câştigarea titlului constructorilor de către Mercedes, chiar dacă britanicul a părăsit echipa la sfârşitul anului trecut.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Formula 1

Brawn: "Nu am niciun gând să revin la Ferrari"

Ross Brawn afirmă că nici nu se gândeşte să revină la Ferrari pentru a ajuta echipa după demisia preşedintelui Luca di Montezemolo.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Formula 1

Ferrari îl aşteaptă cu braţele deschise pe Ross Brawn

Ferrari susţine că îl aşteaptă cu braţele deschise pe Ross Brawn, însă şeful Marco Mattiacci insistă că este în curs de a implementa o nouă structură a departamentului tehnic.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Formula 1

Brawn: "Vizita la fabrica Ferrari de la Maranello a făcut parte dintr-o vacanţă prin Italia"

Ross Brawn a confirmat că a fost la fabrica Ferrari de la Maranello, însă susţine că deplasarea a făcut parte dintr-o serie de excursii de vacanţă prin Italia.
Marti, 06 Mai 2014 | Formula 1

Ross Brawn a vizitat luni sediul Ferrari de la Maranello

Ross Brawn a fost văzut luni la fabrica Ferrari de la Maranello, element care întăreşte speculaţiile despre o posibilă revenire a britanicului la echipa italiană.
Marti, 18 Februarie 2014 | Formula 1

Brawn a refuzat să-l înlocuiască pe Ecclestone la conducerea Formulei 1

Ross Brawn a refuzat o propunere venită din partea fondului de investiţii CVC Capital Partners pentru a-l înlocui pe Bernie Ecclestone la conducerea Formulei 1 în cazul în care acesta din urmă va fi găsit vinovat de dare de mită.
Luni, 03 Februarie 2014 | Formula 1

Brawn susţine că s-a retras definitiv din Formula 1

Ross Brawn susţine că decizia de a se retrage din Formula 1 este definitivă, în ciuda faptului că anterior a precizat că va lua o decizie finală în luna iunie.
Vineri, 31 Ianuarie 2014 | Formula 1

Brawn: "Am refuzat toate ofertele pe care le-am primit"

Ross Brawn susţine că a refuzat toate ofertele pe care le-a primit în ultimele luni, însă nu exclude o revenire în Formula 1, în contextul în care presa îl consideră favorit să devină CEO la McLaren.

Tag-uri similare

Honda, video, Schumacher, teste, Rosberg, Mercedes GP, vanzare, Marele Premiu al Canadei, Ross Brawn, salvare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru