Brawn: "Vizita la fabrica Ferrari de la Maranello a făcut parte dintr-o vacanţă prin Italia"

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn a confirmat că a fost la fabrica Ferrari de la Maranello, însă susţine că deplasarea a făcut parte dintr-o serie de excursii de vacanţă prin Italia.

Esential 6 titluri consecutive la constructori a castigat Ferrari impreuna cu Ross brawn (1999-2004)
5 titluri mondiale a cucerit Michael Schumacher la Ferrari alaturi de Ross brawn (2000-2004)
Presa italiană a relatat în această săptămână că Ross Brawn, fostul şef al celor de la Mercedes, a vizitat luni fabrica Scuderiei Ferrari de la Maranello.

Dezvăluirea a reaprins speculaţiile cu privire la posibilitatea ca Brawn să revină la echipa pentru care a obţinut şase titluri la constructori şi cinci titluri la piloţi în prima jumătate a anilor 2000, însă britanicul susţine că a fost o simplă vizită împreună cu câţiva prieteni făcută ca parte a unei vacanţe prin Italia. În cadrul vizitei, doi dintre prietenii sau au testat supercarul LaFerrari pe circuitul de casă de la Fiorano.

"Am fost la Maranello cu un grup de prieteni ca parte a unui tur prin Italia, nimic mai mult! Am vrut să vizitez o parte a traseului cursei istorice de la Mille Miglia şi să văd cât mai multe podgorii posibil", a declarat el pentru postul de televiziune BBC.

Informaţiile au fost ulterior confirmate şi de un purtător de cuvânt al Scuderiei Ferrari.

"Vizita lui Brawn a fost un simplu tur cu prietenii programat cu ceva timp în urmă", a precizat el.

Ferrari a traversat recent o schimbare majoră în structura de conducere, după ce Stefano Domenicali a fost înlocuit din funcţia de şef cu Marco Mattiacci. Presa internaţională a speculat la vremea respectivă că Matticacci va fi păstrat în funcţie doar cu titlu temporar, mai ales că nu are experienţă în sporturile cu motor, însă informaţiile au fost negate vehement de oficialii echipei.

Ross Brawn a fost directorul tehnic al celor de la Ferrari în perioada 1997-2006 şi a avut o contribuţie majoră la dominaţia Scuderiei şi a lui Michael Schumacher din prima jumătate a deceniului precedent.

Via BBC Sport

Comentarii (2)

  • si cand te gandesti ca asta le-a provocat la tifosi vise umede ... stati linistiti, aia a fost o perioada in istoria ferrari, acum e ALTA; istoria nu se repeta
    9 13
  • move on, people!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru