Ross Brawn a vizitat luni sediul Ferrari de la Maranello

de Daniel Popescu
Marti, 06.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn a fost văzut luni la fabrica Ferrari de la Maranello, element care întăreşte speculaţiile despre o posibilă revenire a britanicului la echipa italiană.

Esential 6 titluri consecutive la constructori a castigat Ferrari impreuna cu Ross brawn (1999-2004)
5 titluri mondiale a cucerit Michael Schumacher la Ferrari alaturi de Ross brawn (2000-2004)
Ferrari a traversat recent o schimbare majoră în structura de conducere, după ce Stefano Domenicali a fost înlocuit din funcţia de şef cu Marco Mattiacci.

Presa internaţională a speculat la vremea respectivă că Matticacci va fi păstrat în funcţie doar cu titlu temporar, mai ales că nu are experienţă în sporturile cu motor, însă informaţiile au fost negate vehement de oficialii echipei.

Cu toate acestea, speculaţiile au revenit în actualitate la începutul acestei săptămâni, după ce Ross Brawn, fostul şef al celor de la Mercedes, a fost văzut la fabrica echipei de la Maranello. Informaţia a fost dezvăluită de Leo Turrini, unul dintre cei mai respectaţi jurnalişti din Italia şi unul dintre primii care a anunţat concedierea lui Domenicali.

Prezenţa britanicului la Maranello nu ar puitea avea un alt rol în afara negocierii unei reveniri la Ferrari, mai ales că Brawn s-a retras din Formula 1 la sfârşitul anului trecut şi a afirmat că cel puţin şase luni nu se va gândi la o posibilă revenire. La vremea respectivă, rivalii de la McLaren au confirmat că au purtat o serie de negocieri cu reputatul inginer britanic. 

Ross Brawn a fost directorul tehnic al celor de la Ferrari în perioada 1997-2006 şi a avut o contribuţie majoră la dominaţia Scuderiei şi a lui Michael Schumacher din prima jumătate a deceniului precedent.

Via Leo Turrini

Comentarii (5)

  • klausnake
    who's building an empire? :D
    19 1
  • voi nu vedeti ma ce ramolit e? Ce sa mai faca la Ferrari?
    4 22
  • Ca Mertanul cine l-o fi construit? Toto Wolff de Craciun? A venit Mos Craciun si i-a adus lui Wolff un monopost Mercedes de F1? Performanta celor de la Mercedes se datoreaza in mare parte si lui Ross Brawn. La 60 de ani ai sai inca mai poate sa castige... Sper s-o faca din nou cu Ferrari.
    24 1
  • pai sa revina..sa l ia si pe costa..
    11 1
  • care merit al lui Brown la Mercedes? Nu mai e de ceva vreme pe acolo. Tocmai, a plecat el si au venit oameni capabili de la McLaren. E un monopost nou, nu are legatura cu ce avea Mercedes cand Brown era la ei.
    3 19

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru