Brawn: "Nu am niciun gând să revin la Ferrari"

de Daniel Popescu
Joi, 11.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn afirmă că nici nu se gândeşte să revină la Ferrari pentru a ajuta echipa după demisia preşedintelui Luca di Montezemolo.

Trăiesc o viaţă foarte diferită în acest an. Mă simt bine şi sunt determinat să nu revin la un job full-time.

Ross Brawn
Demisia lui Luca di Montezemolo din funcţia de preşedinte al Ferrari şi înlocuirea acestuia cu Sergio Marchionne a generat noii speculaţii cu privire la schimbările care ar putea avea loc în departamentul de conducere.

Inevitabil, presa internaţională a speculat că Ferrari ar putea încerca să-l readucă la echipă pe Ross Brawn, artizanul a 11 titluri mondiale la piloţi şi constructori în anii 2000. Aflat într-un an de pauză după plecarea de la Mercedes, britanicul susţine că nu a purtat negocieri cu Ferrari şi că în prezent nu se gândeşte la o revenire la Maranello.

"Trăiesc o viaţă foarte diferită în acest an. Mă simt bine şi sunt determinat să nu revin la un job full-time. Cred că în acest moment nu am niciun rol la Ferrari sau în altă parte. Vizita mea la Maranello din luna mai a fost privată.

Am vorbit un pic despre cum ar fi să revin, dar nimic serios. Din moment ce nu au fost discuţii, nu am niciun gând în această direcţie", a declarat el pentru publicaţia Auto Motor und Sport.

Niciodată să nu spui niciodată, pentru că nu ştii ce oportunităţi pot apărea.

Ross Brawn
Cu toate acestea, Brawn nu exclude posibilitatea ca în viitor să-şi dorească o revenire la Ferrari şi crede că şefului Marco Mattiacci ar trebui să i se acorde şansa de a-şi demonstra calităţile.

"Trebuie să-i oferi lui Mattiacci timpul necesar pentru a demonstra ce poate. Nu sunt în contact cu Ferrari şi nu caut în mod activ un nou rol în Formula 1. Niciodată să nu spui niciodată, pentru că nu ştii ce oportunităţi pot apărea, dar în acest moment am interese în afara sportului de care înainte nu am avut timp", a adăugat el.

Via GrandPrix247

Comentarii (3)

  • Pacat!!
    10 0
  • da' du-te ma omule odata acolo nu mai face atatea nazuri si demonstreaza-le ca si cu tine si fara tine e tot aia
    3 6
  • ktd,kt,g,gx,
    Este clar,s-a retras din F1.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru