Brawn susţine că s-a retras definitiv din Formula 1

de Daniel Popescu
Luni, 03.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn susţine că decizia de a se retrage din Formula 1 este definitivă, în ciuda faptului că anterior a precizat că va lua o decizie finală în luna iunie.

Mă retrag. Mă voi bucura de pescuit un an de zile şi apoi voi vedea ce noutăţi îmi aduce viaţa. Aştept cu nerăbdare această perioadă, dar nu am alte planuri.

Ross Brawn
Fost sef Mercedes
Ross Brawn a părăsit Mercedes la sfârşitul anului trecut în urma unui dezacord cu privire la modul de conducere a echipei. Planul iniţial al britanicului a fost să se dedice pescuitului, iar în luna iunie să ia o decizie finală în privinţa unei posibile reveniri în Formula 1 în sezonul 2015.

Cu toate acestea, Brawn susţine acum că s-a retras definitiv din competiţie şi că un an de zile vrea să se dedice pescuitului. De altfel, el a făcut această ultimă afirmaţie la deschiderea unui nou sezon de pescuit în Scoţia.

"Ce nu au realizat ei când m-au invitat aici a fost că presa internaţională încearcă să afle dacă m-am retras sau nu. Este cea mai aglomerată perioadă a anului pentru Formula 1 şi am spus că voi veni pentru a deschide sezonul la River Dee (n.r - un râu cu o lungime de 110 kilometri situat în Marea Britanie).

Ar fi realizat că mă retrag cu adevărat", a declarat el pentru publicaţia britanică Daily Telegraph.

Pe de altă parte, Brawn afirmă că nu a luat încă nicio decizie în privinţa lucrurilor pe care le va face după ce va petrece un an la pescuit.

"Mă retrag. Mă voi bucura de pescuit un an de zile şi apoi voi vedea ce noutăţi îmi aduce viaţa. Aştept cu nerăbdare această perioadă, dar nu am alte planuri", a adăugat el.

Anterior, Brawn a fost creditat cu mari şanse să devină CEO-ul McLaren Racing începând din sezonul 2015, ceea ce ar fi însemnat că urma să ocupe cea mai importantă funcţie în cadrul echipei britanice de Formula 1.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Si eu pot spune ca am luat decizia definitiva de a ma ridica de pe scaun, insa asta nu inseamna ca am luat decizia definitiva de a nu ma aseza din nou! Eu cam asa vad lucrurile cu domnul Brawn!
    4 1
  • Eh.. se alinta si el. Vrea sa para putin interesant.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru