Williams, încrezătoare că va termina sezonul pe locul 6

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 09.11.2010
Williams consideră că deţine un monopost suficient de rapid pentru a termina sezonul pe locul 6 în clasamentul constructorilor.

Williams ocupa locul 7 la 3 puncte în spatele rivalilor de la Force India înainte de Marele Premiu al Braziliei, iar lucrurile păreau să se îndrepte într-o direcţie foarte bună după pole position-ul realizat de Nico Hulkenberg în Brazilia.

Chiar dacă germanul a terminat în cele din urmă doar pe locul 8, Williams a detronat Force India, însă deţine un avantaj de un singur punct.

Chiar dacă lupta se anunţă destul de echilibrată în Abu Dhabi, directorul tehnic Sam Michael este încrezător că Williams poate profita de avantajul creat. "Rămânem destul de încrezători şi suntem siguri că performanţa maşinii va fi bună. Obiectivul nostru este să ne menţinem pe locul 6 în clasamentul constructorilor", a declarat britanicul.

Michael a avut cuvinte de laudă şi pentru performanta inedită obţinută de Hulkenberg în calificări, afirmând că germanul a ştiut să-şi încălzească corect pneurile. "Performanţa sa a fost excepţională. A fost grozav să îl vedem făcând totul bine cu pneurile slick la momentul potrivit.

Nu a greşit cu nimic şi şi-a încălzit perfect pneurile pentru a genera aderenta necesară pentru un tur rapid", a mai precizat el.

Via | Williams

Comentarii (1)

  • Raman la parerea
    ca force india n-are piloti de valoare,masina n-ar fi rea,dar cu sutil si cu liuzzi.....cam greu sa faci ceva.ar putea sa-l ia pe hulk daca ar pleca de la williams si pe kubica daca ar pleca de la renault.cu astia doi,sunt convins ca in 2 ani s-ar bate la titlu.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru