Williams introduce un ultim update la Suzuka

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.10.2010
Williams va introduce în Marele Premiu al Japoniei ultimul update din acest sezon pentru monopostul FW32.

Echipele din Formula 1 îşi concentrează din ce în ce mai mult atenţia spre sezonul următor, motiv pentru care încetează dezvoltarea actualelor monoposturi. Una dintre echipele care respectă această tradiţie este Williams, britanicii urmând să introducă în Marele Premiu al Japoniei ultimul update din acest an.

"Ambele monoposturi vor utiliza ultimul nostru upgrade de componente şi ne aşteptăm să concurăm cu ele tot weekendul. Obiectivul nostru pentru ambele FW32 este să terminăm în puncte în primii 8 şi, prin urmare, vom concura pentru puncte", a declarat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

Rubens Barrichello şi Nico Hulkenberg abordează acest Mare Premiu în mod total diferit. Pentru Barrichello, Suzuka este unul dintre cele mai frumoase circuite din calendarul competiţional şi speră să poată obţine un rezultat pozitiv.

"Îmi place foarte mult să merg în această cursă, este în top 3 al destinaţiilor favorite. Am fost suficient de norocos să pilotez în Japonia din 1993 şi este minunat să revin.

Va trebui să avem răbdare, dar sunt optimist că putem obţine un din nou un rezultat pozitiv în acest weekend", a declarat brazilianul.

În schimb, Hulkenberg va efectua prima vizită pe circuitul Suzuka, motiv pentru care a apelat la simulator pentru a învăţa configuraţia acestuia. "Nu am mai fost niciodată în Japonia. Am auzit multe lucruri bune, aşa că aştept cu nerăbdare această călătorie. Întrucât nu am mai pilotat niciodată aici m-am pregătit în simulatorul de la fabrică. De asemenea, am analizat datele cu inginerii mei pentru a fi în cea mai bună poziţie când voi ajunge acolo", a precizat germanul.

Via | Williams F1 Team

 

Comentarii (2)

  • b_toni
    Klien
    Klien de ce mai figureaza la grupa 5 ? Nu intra Yamamoto in Japonia ?
    0 0
  • @b_toni
    Din pacate nu exista un anunt oficial pe aceasta tema.

    Preview-ul echipei pentru Japonia nu mentioneaza nimic la capitolul piloti:
    http://www.hispaniaf1team.com/en/home/187-hispania-racing-hrt-f1-team-looking-forward-to-a-good-result-at-its-first-race-in-japan-

    In concluzie, mai asteptam :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru