Williams introduce un update specific pentru Ungaria pentru a se apropia de Red Bull

de Daniel Popescu
Joi, 24.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams pregăteşte un update pentru monopost care va fi folosit exclusiv în Ungaria cu scopul de a reduce diferenţa faţă de Red Bull în clasamentul constructorilor.

Esential 67 de puncte este diferenta dintre Red Bull si Williams in clasamentul constructorilor
Williams s-a evidenţiat în ultimele etape drept principală rivala a celor de la Mercedes, mai ales după ce Valtteri Bottas a obţinut trei podiumuri consecutive.

Echipa a surclasat Ferrari şi ocupă locul trei în clasamentul constructorilor, însă are de recuperat 67 de puncte în faţa celor de la Red Bull Racing. Ambiţia britanicilor de a urca pe locul doi i-a determinat să dezvolte un update special care va fi utilizat exclusiv în Marele Premiu al Ungariei, unul care în mod obişnuit nu se potriveşte caracteristicilor monopostului Williams.

"Am identificat de ce tip de îmbunătăţire avem nevoie pentru a rămâne competitivi şi la Budapesta şi până acum ne-am atins toate obiectivele pentru dezvoltarea monopostului. Va îmbunătăţi monopostul, va fi ceva specific pentru Budapesta şi cred că vom putea avea un ritm decent", a explicat Rob Smedley, directorul de performanţă al Williams.

Am identificat de ce tip de îmbunătăţire avem nevoie pentru a rămâne competitivi şi la Budapesta şi până acum ne-am atins toate obiectivele pentru dezvoltarea monopostului.

Rob Smedley
Director de performanta Williams
Speranţele celor de la Williams se îndreaptă şi spre cursele de la Monza şi Spa-Francorchamps, acolo unde echipa are avantajul unor performanţe mai bune pe lungile linii drepte comparativ cu Red Bull.
Prin urmare, Smedley consideră că Williams este capabilă să urce pe locul doi în clasamentul constructorilor până la finalul acestui sezon.

"Acesta ar trebui să fie obiectivul. Având în vedere cât de rapid este monopost în prezent şi dezvoltările impresionante care vor urna, de ce nu, având în vedere că mergem la Spa şi Monza, două circuite care sigur se potrivesc monopostului? Nu trebuie să ne oprim. Ambiţia echipei este că la un moment dat să câştige titlul, iar asta înseamnă că trebuie să învingi echipe precum Ferrari, Red Bull sau Mercedes", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • ovidiu15081982
    Sa-i faca un update lui Massa, sa nu o mai dea de gard, cu un singur pilot in puncte e greu sa iei locul 2 ! Nu poti sa te bazezi numai pe Bottas pentru lupta constructorilor !
    14 9
  • Marius
    ovidiu15081982 Cam asa gandeam si eu cand citeam articolul.
    4 4
  • Problema e că dau alții peste Massa.
    4 0
  • qwerty
    Ce spectaculoase ar fi fost cursele daca nu renuntau la Maldonado si renuntau la Bottas. Massa si Maldonado in aceeasi echipa :))) Carnagiu in fiecare cursa la primul viraj.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru