Williams introduce update-uri pentru monopost în China

de Daniel Popescu
Miercuri, 08.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams va introduce câteva îmbunătăţiri pentru monopost în Marele Premiu al Chinei cu scopul de a înregistra progrese în termeni de performanţă.

Williams a rămas în umbra celor de la Mercedes şi Ferrari în primele două etape ale sezonului din Australia şi Malaysia, însă este determinată să înregistreze progrese cu ajutorul cărora să ajungă în ipostaza de a lupta pentru podiumuri.

Rob Smedley, şeful de performanţă al echipei, a dezvăluit miercuri că Williams va introduce câteva update-uri pentru monopost, însă nu a oferit detalii concrete despre natura acestuia.

"În China te chinui să aduci temperatura în pneuri pentru calificări, iar apoi trebuie să gestionezi cauciucul stânga-faţă în cursă. Avem câteva update-uri care vor veni pe FW37 şi ne aşteptăm ca acestea să furnizeze mai multă performanţă. Întotdeauna există o mare probabilitate de ploaie, aşa că trebuie să fim pregătiţi şi pentru acest scenariu", a declarat el.

Smedley afirmă că circuitul de la Shanghai oferă două soluţii distincte pentru un tur rapid în calificări şi în cursă.

"Complexul de viraje 1, 2 şi 3 este foarte interesant şi oferă o bună provocare tehnică.

Aici există două tehnici diferite pentru un tur rapid în calificări şi un tur rapid în cursă, aşa că vom munci din timp pentru a fi pregătiţi", a adăugat el.

Via F1i

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru