Williams speră să câştige puncte în China

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.04.2012
Pastor Maldonado şi Bruno Senna sunt încrezători că monopostul Williams le va permite să se claseze în puncte în cursa din China.

Williams a demonstrat în primele două curse din acest an că deţine un monopost îmbunătăţit semnificativ comparativ cu anul trecut, iar echipa şi-a trecut deja în cont 8 puncte în clasamentul general, cu trei mai multe decât întregul sezon 2011.

Pastor Maldonado a impresionat la rândul său şi a fost la un pas să termine pe locul şase în Australia şi Malaysia, însă a abandonat de fiecare dată şi speră ca la Shanghai să spargă în sfârşit gheaţa printr-o clasare în puncte.

"Circuitul are o combinaţie interesantă de viraje lente şi medii şi porţiuni bune pentru pilotaj. Este şi foarte provocator, pentru că este dificil să te apropii de monopostul din faţă pentru a avea avantajul lungii zone DRS. Am fost în formă bună în primele două curse şi sperăm să continuăm să îmbunătăţim şi să câştigăm câteva puncte", a declarat pilotul din Venezuela.

La rândul său, Bruno Senna este optimist că poate obţine un rezultat pozitiv în a treia cursă a sezonului, chiar dacă nu a mai concurat pe circuitul de la Shanghai în ultimii doi ani.

"Monopostul funcţionează bine şi a demonstrat o formă bună, aşa că sunt încrezător în privinţa şanselor pe care le avem în China.

Nu am mai pilotat acolo de doi ani, aşa că voi munci din greu pentru a învăţa din nou circuitul, dar am amintiri plăcute pentru că beneficiază de un amestec de viraje lente şi rapide şi de bune oportunităţi pentru depăşiri", a precizat brazilianul.

Via | Williams

Comentarii (1)

  • Schimbati titlul....a trecut etapa din Malaezia de mult.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru