Williams va utiliza motoare Cosworth in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.10.2009
Frank Williams a anuntat ca echipa pe care o conduce va utiliza motoare Cosworth in sezonul urmator, insa informatia nu a fost confirmata oficial de britanici.

Williams a anuntat recent ca renunta la parteneriatul cu Toyota pentru furnizarea motoarelor, iar Renault si Cosworth au fost creditati cu cele mai mari sanse de a oferi unitati pentru echipa britanica.

Aflat in Abu Dhabi pentru ultima cursa a sezonului, Frank Williams a declarat pentru publicatia locala Gulf News ca Williams va utiliza motoare Cosworth in sezonul urmator.

"Am incheiat contractul cu Toyota si ne-am alaturat constructorului britanic de motoare Cosworth, cu care am castigat multe titluri mondiale in trecut. Ei sunt la 50 de mile de Williams si asta este foarte convenabil.Pe de alta parte, ne place sa fim independenti. Nu ca Toyota ne-ar fi deranjat, dar vrem sa fim privati si sa mergem pe o ruta independenta", a declarat englezul citat de Gulf News.

Pana la ora redactarii acestui material, informatia nu a fost confirmata de Williams pe site-ul sau oficial.

Via | Gulf News

Taguri: Cosworth, Williams

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Toyota
    Le impuneau un pilot si asta probabil nu le-a convenit. In acelasi timp motoarele alea costa bani si exista posibilitatea ca Cosworth sa le dea gratuit pentru ca oricum nu vor fi mare branza.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru