Cosworth

Miercuri, 26 Iulie 2017 | F1 TOP

Se încinge concurența în Formula 1? Aston Martin, Cosworth și Ilmor ar putea furniza motoare din 2021

Aston Martin, Cosworth și Ilmor analizează posibilitatea de a furniza motoare în Formula 1 începând din sezonul 2021, în funcție de modul în care va fi structurat regulamentul tehnic.
Luni, 17 Iulie 2017 | Modele noi

După 12 ani, englezii scot de la naftalină brandul TVR: un nou teaser anunță supercarul cu motor V8 și preț de 100.000 de euro

Brandul britanic TVR este pregătit să renască după o absență de 12 ani. Englezii vor lansa un supercar dezvoltat cu ajutorul lui Gordon Murray și echipat cu un motor V8 semnat de Cosworth.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Modele noi

Supercarul Aston Martin este tot mai aproape: lista companiilor care vor lucra la dezvoltarea lui include Cosworth și Bosch

Aston Martin și Red Bull Racing lucrează intens la viitorul supercar AM-RB 001. Partenerii au publicat lista celor care lucrează împreună cu ei la obținerea unor performanțe unice.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Modele noi

TVR își anunță oficial relansarea cu ajutorul Cosworth și al lui Gordon Murray, creatorul lui McLaren F1

TVR a anunțat încheierea unui parteneriat cu Gord Murray Design și Cosworth pentru relansarea sa. Britanicii ne vor arăta primul lor model în anul 2017.
Joi, 14 Mai 2015 | Formula 1

Cosworth ar putea furniza motorul mai ieftin pentru Formula 1 din 2017

Cosworth ar putea reveni în Formula 1 ca furnizor al motorului mai ieftin propus pentru echipele mici pentru sezonul 2017, potrivit presei internaţionale.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | F1 TOP

Topul furnizorilor de motoare din Formula 1 în era unităţilor V8 de 2.4 litri

Renault este furnizorul de motoare cu cele mai multe victorii obţinute pe parcursul celor opt ani în care au fost utilizate unităţile V8 de 2.4 litri.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Formula 1

Echipele cu motoare Mercedes folosesc deja ultima unitate permisă de regulament

Piloţii echipelor Mercedes, McLaren şi Force India folosesc deja al optulea şi ultimul motor permis de regulament pentru acest sezon, riscând să primească penalizări pe grilă în cazul unei defecţiuni.
Joi, 27 Iunie 2013 | Modele noi

Cosworth pregăteşte un motor revoluţionar: 1.6 Turbo şi 480 CP

Englezii de la Cosworth ar putea să revoluţioneze industria auto cu un motor turbo care promite 300 CP pe litru. Unitatea vizată ar avea o cilindree de 1.6 litri şi ar livra 480 CP, totul pe un automobil de serie.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 2: Raikkonen învinge picăturile de ploaie

Kimi Raikkonen a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Sepang, care a fost afectată de ploaie la jumătatea intervalului.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 1: Webber, cel mai bun timp

Mark Webber a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Sepang şi i-a devansat pe Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel.
Joi, 21 Martie 2013 | F1 TOP

Avancronică Malaysia - Regele furtunii

Marele Premiu al Malaysiei ar putea evidenţia o altă ordine pe grila de start decât în Australia, însă furtunile prognozate pentru fiecare zi de vineri până duminică au potenţialul de a produce surprize.
Duminica, 17 Martie 2013 | F1 TOP

Raikkonen a câştigat Marele Premiu al Australiei

Kimi Raikkonen a câştigat prima cursă a sezonului de la Melbourne după ce a câştigat trei poziţii la start şi a efectuat doar două opriri la boxe. Pe podium au mai urcat Fernando Alonso şi Sebastian Vettel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 17 Martie 2013 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în cursa de la Melbourne

Sebastian Vettel a obţinut pole position-ul pentru cursa din Australia în faţa coechipierului său de la Red Bull, Mark Webber, şi a lui Lewis Hamilton de la Mercedes.
Sambata, 16 Martie 2013 | Formula 1

Australia, antrenamente 3: Grosjean, cel mai rapid. Ploaie şi probleme pentru Vettel

Romain Grosjean a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Melbourne înainte de apariţia ploii. Sebastian Vettel a avut o defecţiune hidraulică la monopostul Red Bull.
Vineri, 15 Martie 2013 | Formula 1

Australia, antrenamente 2: Dominaţia lui Vettel continuă

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente de la Melbourne, iar de data această diferenţa faţă de rivali a crescut semnificativ.
Vineri, 15 Martie 2013 | Formula 1

Australia, antrenamente 1 - Vettel începe anul în forţă

Sebastian Vettel l-a învins cu mai puţin de o zecime de secundă pe Felipe Massa pentru a-şi adjudeca prima poziţie în prima sesiune de antrenamente a sezonului de la Melbourne.
Joi, 28 Februarie 2013 | Formula 1

Probleme la Marussia: Razia nu şi-a plătit locul, iar echipa caută un nou furnizor de motoare

Luiz Razia nu a plătit prima parte a banilor cu care şi-a asigurat locul la Marussia, iar echipa are nevoie de un nou furnizor de motoare întrucât Cosworth se va retrage din Formula 1.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Tuning

Ford Focus ST a primit o versiune de 330 CP de la Cosworth

Ford a venit la SEMA, celebra expoziţie de tuning şi accesorii pentru tuning din Statele Unite ale Americii, cu o versiune Cosworth a lui Focus ST, care dezvoltă 330 CP. Pentru moment, este doar un concept.
Luni, 03 Septembrie 2012 | Formula 1

Cosworth intenţionează să furnizeze motoare în F1 şi după 2013

Cosworth a anunţat pentru prima oară că intenţionează să rămână ca furnizor de motoare în Formula 1 şi în 2014, anul în care vor fi introduse unităţile turbo V6 de 1.6 litri.
Sambata, 24 Septembrie 2011 | Formula 1

Constructorii vor o piaţă deschisă pentru motoare în F1

Mercedes şi Renault solicită eliminarea restricţiilor privind numărul maxim de echipe pentru care pot furniza motoare în Formula 1.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Ford, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, FIA, FOTA, motor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru