Wurz va superviza comisarii de cursa in China

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.04.2010
Alexander Wurz este urmatorul fost pilot de Formula 1 care va supraveghea activitatea comisarilor de cursa in Marele Premiu al Chinei.

Potrivit publicatiei germane Passauer Neue Presse, organizatorii Marelui Premiu al Chinei de la finalul saptamanii viitoare au decis sa mizeze pe sprijinul fostului pilot de Formula 1 Alexander Wurz.

Austriacul va indeplini functia de supervizor al comisarilor de cursa, urmand sa-i ajute pe acestia din urma sa ia decizii cat mai corecte.

FIA a implementat sistemul supraveghetorilor pentru comisarii de cursa in acest sezon, iar efectele pozitive s-au vazut si in Marele Premiu al Malaeziei, cand Sebastian Vettel a scapat de o penalizare pentru efectuarea unei depasiri sub drapel galben in urma sfaturilor date de Johhny Herbert. Ceilalalti doi fosti piloti de competitie care au supervizat activitatea comisarilor de cursa au fost Alain Prost (Australia) si Tom Kristensen (Australia).

Via | GMM

Taguri: China, Wurz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru