Yamamoto concurează pentru Hispania şi în Belgia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.08.2010
Hispania Racing a anunţat că Sakon Yamamoto va rămâne coechipierul lui Bruno Senna şi în Marele Premiu al Belgiei.

Hispania Racing a debutat în Formula 1 cu Bruno Senna şi Karun Chandhok, însă a operat prima modificare în linia de piloţi în Marele Premiu al Marii Britanii, când Sakon Yamamoto l-a înlocuit pe brazilian.

Ulterior, japonezul a rămas pilotul titular al echipei şi l-a înlocuit pe Chandhok în cursele de la Hockenheim şi Hungaroring, însă se anticipa că indianul îşi va recăpăta poziţia după pauza din această vară.

Cu toate acestea, Hispania Racing a dezvăluit vineri că Yamamoto va pilota pentru echipă şi în Marele Premiu al Belgiei, urmând să-l aibă din nou drept coechipier pe Senna. "Aştept cu nerăbdare să revin în acţiune după vacanţă. În 2007, deja concuram la Spa-francorchamps cu Spyker", a declarat japonezul, făcând referire la precedenta sa apariţie în Formula 1.

Hispania Racing nu a dezvăluit niciodată motivul pentru care Chandhok a fost trecut pe linie moartă, însă presa internaţională speculează că decizia are la baza aportul financiar al lui Yamamoto, mai ales ca echipa spaniolă se confrunta cu probleme de natura financiară.

Via | Hispania Racing

Comentarii (1)

  • Sport?! Mai nou F1=Afacere
    Eu deja m-am plictisit de japonezul asta... Ce naibi cauta pe aici.... Sunt atatia tineri care n-au sanse in Formula 1, pentru ca banii nu le permite... Si vine o pasare de japonez ca sa arunce cu banii si sa ocupe locurile.
    Cica sport... Unde frate? Eu i-as zice: AFACERE!!!! Iar Bernie o duce bine traind pe spatele acestui japonez fraier.
    Ce actiune sa aiba asta parte? Ca la el locul 24 e o performanta:)))
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru