Yamamoto: "Voi pilota pentru Hispania până la sfârşitul sezonului"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.09.2010
Sakon Yamamoto susţine că va rămâne pilotul echipei Hispania până la sfârşitul acestui sezon, însă nu ştie exact pe cine va înlocui în cursele următoare.

Sakon Yamamoto a debutat pentru Hispania Racing la Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone, când l-a înlocuit pe Bruno Senna. Ulterior, japonezul a rămas în cockpitul monopostului spaniol şi în cursele de la Hockenheim, Hungaroring şi Spa-Francorchamps, atunci când l-a înlocuit pe indianul Karun Chandhok.

Echipa spaniolă a refuzat să anunţe situaţia exactă a liniei de piloţi pentru restul sezonului, însă Yamamoto a dezvăluit că a primit garanţii că va pilota şi în ultimele şase curse ale anului. Singura incertitudine este numele pilotului pe care îl va înlocui în acest final de sezon.

"Voi termina sezonului. Nu ştiu dacă îl voi înlocui pe Senna sau pe Chandhok, dar este sigur că voi participa în toate cursele. Echipa va decide care dintre cei doi va pilota, dar poziţia mea nu este în dubiu", a declarat japonezul în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Formule1.nl.

Hispania Racing nu a anunţat niciodată motivul pentru care l-a promovat pe Yamamoto ca pilot titular la mijlocul sezonului, însă presa internaţională speculează că japonezul a adus bani la echipa prin intermediul unor sponsori.

Via | GMM

Comentarii (2)

  • degeaba
    oricum e varza in beci Yamamoto
    5 1
  • scorpion_54
    varza
    ... si masina ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru