Red Bull confirmă interesul pentru Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.04.2011
Lewis Hamilton a admis că ar părăsi McLaren pe parcursul carierei în Formula 1, iar Red Bull Racing nu şi-a ascuns interesul pentru fostul campion mondial.

Speculaţiile din presa internaţională privind o posibilă despărţire intre McLaren şi Lewis Hamilton au luat amploare în ultima perioadă, după ce britanicul a afirmat că va face tot posibilul să devină unul dintre cei mai buni piloţi ai generaţiei sale, chiar dacă acest lucru ar însemna să părăsească echipa.

Privind înainte spre o carieră care ar mai putea dura chiar şi 10 ani, Hamilton a admis că în acest mnoment nu ştie ce-i va aduce viitorul. "Voi fi în Formula 1 pentru ceva timp şi niciodată nu poţi să ştii în ce direcţie te împinge vântul", a precizat el recent.

Una dintre echipele de top care nu are asigurată linia de piloţi pentru sezonul viitor este Red Bull Racing, care va decide pe parcursul verii dacă îl va păstra pe Mark Webber. Helmut Marko, consultantul celor de la Red Bull, a admis că Hamilton este în atenţia echipei datorită calităţilor demonstrate în Formula 1.

"În primul rând trebuie să vedem cum decurge sezonul pentru Webber şi ce decizia va lua el.

Datorită agresivităţii şi vitezei sale, Hamilton trebuie să fie întotdeauna un subiect de discuţie. Filosofia noastră este să avem cei mai rapizi piloţi împreună în echipa noastră", a precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (20)

  • zile NEGRE...=))
    5 3
  • Ie iokei, nu este zile intunecate
    Ne situam intr-o perioada de re-regglemetari si situatia pilotilor iahste nashpa.... CurJ, SI IO AM TRECUT PRIN DEPRESII fORMULA 1 Cu orice echipa simpatizezi, nu te lasa.... Mi-e firca de elicopterele Apache.... Ai vazut vreunul?
    1 13
  • 1 aprilie:))
    ...
    6 1
  • Unde?
    N-are une sa se duca. Formula1 este o colectivitate de piloti foarte inghesuita. Hamilton ar talent, il asteptam in fata blocului, dar nu are unde sa se duca....
    3 7
  • Nu imi place la RedBull
    Io nu vreau la RedBull. Prefer sa inot decat sa zbor. Exista o reclama, un brand pentru scufundatori?
    2 7
  • ye
    1 aprilie... is tari titlurile de azi Dani ;))
    2 5
  • Evacuarea INITIALA din teste a echipei McLaren
    Daca are cineva o imagine a evacuarii initiale a monopostului McLaren, va rog sa ma ajutati. Daca nu, nu... Ati vazut vreu helicopter Apache? Daca nu, nu..
    1 4
  • 1 Aprilie :))
    Cred ca acestea au fost toate glumitzele legate de 1 Aprilie, desi este posibil ca vreuna dintre ele sa fi fost totusi apropiata de adevar...
    1 1
  • RED BULL & KIMI
    de ce nu i-ar face propunere lui Raikkonen?... e foarte bun pilot de f1, scotea totul din masina... pina se facea praf masina (si era tot a lui ANewey). Atunci si Vettel ar avea un rival.. Inca ceva, nu-l vad pe Kimi in alt SPORT... JPMontoya s-a pierdut si el cu toate ca era cu viitor aici..
    3 0
  • ZILE NEGRE pentru McLaren!
    ...de ciuda, daca Alo face podium-Hami nu!!
    1 1
  • @veba
    S-ar putea sa fie interesant dar nu inteleg. Te rog sa reformulezi
    0 2
  • ctlnmihai
    ZILE NEGRE pentru McLaren! Hamilton ar putea pleca! ÎL VREI LA RED BULL?
    Știrea e adevărată dar din nou admin exagerează(Zile Negre pentru Mclaren).

    Dacă Hamilton are de gând să plece la Red Bull se vor găsi destui care să-l înlocuiască și Mclaren va supraviețui... așa cum Automarket va supraviețui și fără Daniel Popescu sau Mircea Meșter
    10 1
  • frumoase glume
    frumoase glume de 1....in special aceasta!!
    2 0
  • nu e gluma sursa e de pe ESPNF1
    scrie sub articol sursa :

    Via ESPNF1
    nu crezi dai click , pentru ca are link si te vei convinge
    iar articolul din sursa nu a fost scris pe 1 aprilie.

    Si pot sa o confirm si de pe planetf1 unde s-a discutat de ceva vreme varianta.
    Mai ales ca pe siteul fi.com au aparut cateva poze in care tatal lui Ham discuta cu Adrian Newey si Christian Horner intens la Melbourne in una din sesiunile de antrenament de joi sau vineri

    sau poate discutau pentru Paul Di Resta, ca tot ii e impresar.

    deci nu e gluma

    dar totusi Martin Whitmarsh a infirmat totul : el spune ca Hamilton a venit la el si ia spus ca totul e o confuzie si ca el nu intentioneaza sa plece de la Mclaren, Iar Martin ia spus ca nu era nevoie sa-i confirme bla bla bla

    dupa imediat apare articolul in care Ham ataca legalitatea nasului monopostului RBR

    interesant ca Horner si Newey sau intalnit cu Ham cel batran dupa ce Ham cel tanar ia spus lui Martin si presei ca el intentioneaza sa stea pe termen mediu sau lung de la Mclaren si ca toata aceasta tevatura e falsa.

    Si tot interesan e ca toata aceasta tevatura a aparut dupa ce Ham a semnat contractul cu firma de impresariat. fapt speculat de Helmut Marko care a aruncat fitilul spunand ca daca il vrea pe Ham stie ca trebuie sa discute cu noii impresari si nu cu Mclaren.
    2 0
  • pana la urma adevarul este ca
    lui Helmut Marko i s-a urat cu Weber,

    Altfel nu inteleg de ce isi destabilizeaza psihic propriul pilot in halul asta,
    2 0
  • Nu se va intampla prea curand...
    Nu cred ca va pleca....Mclaren e capabila sa ii faca o masina cu care sa poata castiga titlul si cred ca o sa ramana.
    Totusi ar fi interesant...asa o sa vedem clar cat de mare pilot e vettel si cat il ajuta masina. Eu personal cred ca daca ar concura cu aceeasi masina, ar fi mult in spatele lui hamilton sau alonso.
    5 4
  • @bobbyneamtu
    Daca Vettel ar fii mai rapid decat Hamilton pe aceeasi masina, nu ti-ar cadea bine, deoarece, prin analogie ar fii mai rapid si decat favoritul tau Alonso.Eu personal cred ca pe un singur tur si Vettel si Hamilton sunt mai rapizi decat Alonso
    7 4
  • @bernd
    Nu ii contest valoare lui Vettel, dar in opinia mea Alonso si Hamilton sunt peste el.
    Cat despre analogia ta....nu are rost sa ne contrazicem ca Alonso e mai rapid decat Hamolton sau invers....deja au fost mult prea multe discutii despre tema asta si chiar daca aveti dreptate asta nu o sa ma opreasca sa imi doresc sa castige Alonso.
    O singura intrebare: Ce va doriti mai mult ? Sa piarda Alonso sau sa castige Hamilton?
    2 1
  • Intrebare
    Eu imi doresc sa castige Schumi, asa ca n-ai nimerit-o :P
    2 0
  • Greseala mea :P
    Si eu imi doresc sa castige cel putin o cursa...poate sa o castige chiar si in defavoare lui Alonso. Ar fi frumos sa il vad luptand iar pentru titlu, sau macar sa prinda cateva locuri pe podium.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru