Porsche tentează din nou cu performanțe de supercar și consum redus: 911 GTS debutează oficial

de Bogdan Mirică
Luni, 09.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a dezvăluit oficial 911 GTS, o nouă versiune în gama celebrului 911. Modelul este disponibil în toate variantele de caroserie și promite performanțe demne de supercaruri.

Cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, Porsche extinde gama modelului 911 cu versiunea GTS. Ca și în cazul modelului anterior, 911 GTS va fi disponibil pe toate variantele de caroserie, coupe, cabrio și targa.

Declinarea GTS caută să adauge câțiva cai putere peste ceea ce oferă versiunea Carrera S, dar și să umple golul până la vârful de gamă 911 Turbo. Așadar, noul GTS se poate lăuda cu un motor de 3.0 litri, supraalimentat, capabil să dezvolte 444 de cai putere și un cuplu motor de 510 Nm. Asta înseamnă cu 30 de cai mai mult decât 911 Carrera S și cu 20 mai mult decât vechiul 911 GTS.

Resursele noii versiuni sunt administrate cu ajutorul unei cutii manuale cu șapte rapoarte sau cu ajutorul deja celebrei automate PDK și pot fi canalizate fie către puntea spate, fie către ambele.

Esential 444 de cai putere oferă noul Porsche 911 GTS.
8.3 litri/100 de km este consumul mediu al noului Porsche 911 GTS.
3.6 secunde sunt necesare pentru ca 911 GTS să atingă 100 de km/h.
Cu acest nou pachet, 911 GTS reușește să atingă 100 de km/h în 3.6 secunde atunci când beneficiază de transmisia PDK și sistemul de tracțiune integrală.
Dincolo de performanțele dinamice, noua versiune promite să fie și cea mai eficientă, oferind un consum mediu de 8.3 litri/100 de kilometri.

Lista de dotări include sistemul Porsche Active Suspension management, care coboară garda la sol cu 10 mm, și pachetul Sport Chrono, care îmbunătățește performanțele și sunetul evacuării.

La nivel exterior, diferențele sunt făcute de un spoiler ușor redesenat, de un eleron mai mare montat în partea din spate, de blocuri optice pe fundal negru, de o grilă de culoare neagră și de țevile de eșapament duble. Totul este completat de jante de 20 de inch.

Porsche anunță că primele livrări ale lui 911 GTS vor demara în luna martie și promite că viitorii clienți vor primi o zi alături de instructorii Porsche pe circuitul de la Silverstone, acolo unde germanii dețin un centru de instruire.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru