ABT lansează un pachet de performanță pentru Volkswagen Golf GTI TCR: 340 CP și 0-100 km/h în 5.4 secunde

de Cornel Șocariciu
Duminica, 28.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline a pregătit un kit de performanță dedicat versiunii Volkswagen Golf GTI TCR. În urma modificărilor, motorul de 2.0 litri oferă 340 CP și 430 Nm.

La începutul acestui an, Volkswagen a lansat versiunea Golf GTI TCR, o variantă extremă a Hot Hatch-ului german care integrează câteva accesorii preluate de pe varianta de circuit cu același nume.

Acum, casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru model german. În varianta de bază, motorul de 2.0 litri al lui Golf GTI TCR oferă 290 de cai putere și 370 Nm. Mulțumită unității ABT Engine Control (AEC), resursele motorului pe benzină au crescut la 340 CP și 430 Nm.

În plus, reprezentanții ABT Sportsline spun că accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.4 secunde, cu 0.2 secunde mai rapid comparativ cu varianta de serie. Totodată, viteza maximă a crescut și ea până la 265 km/h. În cazul versiunii de producție, viteza maximă a fost limitată la 250 km/h. Totuși, oficialii Volkswagen au menționat că la solicitarea clienților pot înlătura limitatorul electronic, caz în care viteza maximă ajunge la 260 km/h.

ABT Sportsline a pregătit și un set de suspensii modificate, dar și bare stabilizatoare.

Clienții care nu sunt mulțumiți de jantele de 18 sau 19 inch oferite de Volkswagen pot alege unele cu diametrul de 20 de inch din oferta tunerului german.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru