Accesoriu pentru fanii români ai electricelor BMW: Vector Luna BMW i este un ceas inteligent cu autonomie de 30 de zile care costă 2.400 lei

de Daniel Popescu
Joi, 10.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vector Watch şi BMW au lansat o ediţie specială a ceasului inteligent Luna care are o curea din piele marcată cu logo-ul BMW i şi două feţe de ceas inspirate din designul lui BMW i3 şi BMW i8.

BMW România îşi asociază imaginea cu unul dintre cele mai apreciate gadgeturi româneşti apărute în ultima perioadă.

Astfel, Vector Watch, producătorul celebrului ceas inteligent cu autonomie de 30 de zile, a lansat o ediţie specială în parteneriat cu BMW prin care promovează divizia de maşini electrice a constructorului. 

Pe numele său Vector Luna BMW i Limited Edition, ceasul inteligent este fabricat în numai 150 de unităţi şi se diferenţiază de varianta clasică Luna prin câteva elemente de design şi construcţie. Astfel, smartwatch-ul are o carcasă de culoare negru mat cu numărul exemplarului afişat pe lateral, în timp ce cureaua din piele este marcată cu logo-ul BMW i şi este realizată din aceeaşi piele folosită în industria auto pentru modelele din gama BMW i.

Din punct de vedere software, ceasul include două feţe de ceas inspirate din design-ul modelelor BMW i3 şi BMW i8. Vector Watch şi-a câştigat notorietatea pe piaţa smartwatch-urilor datorită autonomiei de 30 de zile şi a compatibilităţii cu smartphone-urile iPhone, cele cu sistem de operare Android, dar şi cele care folosesc Windows Phone.

În plus, ceasul poate fi personalizat cu peste 100 de feţe şi aplicaţii distincte pentru a afişa informaţii precum activitatea fizică, vremea, mail-urile sau mesajele apărute pe reţelele de socializare Facebook, Twitter sau WhatsApp.

De asemenea, Vector Watch poate fi folosit pentru a comanda o maşină prin serviciul Uber.

Vector Luna BMW i Limited Edition este disponibil la precomandă începând din 10 noiembrie pentru 2.400 de lei, iar livrările vor începe în luna decembrie. Versiunea clasică Vector Luna are preţuri cuprinse între 1.550 - 2.200 lei, în funcţie de tipul curelei.

Via BMW

Comentarii (3)

  • E companie romaneasca. Bravo ei! Dar sa ceri un pret asa mare pe un ceas cu specificatii medii...
    Un produs de nisa pentru cei necunoscatori. Dar are curea de piele cu "i".
    4 0
  • Usor cam mare pretul....dar la un i8 2400 lei in plus pt. un ceas e nimic. Deci merita cine are i8 !
    2 0
  • silimarina
    Ok, inteleg sa nu oferi un ecran full color pentru autonomia de 30 de zile, dar macar ar fi putut oferi o grafica mai buna pentru suma ceruta.Se vad pixelii de pe ISS
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru