Acum și pe drumurile publice: un exemplar Aston Martin Vulcan poate fi condus și pe stradă

de Cornel Șocariciu, Foto | RML
Vineri, 22.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
RML Group a operat o serie de modificări pentru ca Aston Martin Vulcan, model destinat exclusiv circuitului, să poată rula și pe drumurile publice. În ciuda schimbărilor aduse, motorul V12 de 7.0 litri produce tot 820 de cai putere.

Aston Martin Vulcan este un model dezvoltat exclusiv pentru circuit. Doar 24 de exemplare au fost produse, iar acum, unul dintre acestea poate fi condus și pe drumurile publice.

Compania britanică RML Group s-a ocupat de modificările necesare pentru ca Vulcan să poată rula și pe drumurile publice. Blocurile optice au fost preluate de pe noul DB11, indicatoarele de direcție au fost integrate în eleronul masiv, iar garda la sol a fost și ea mărită cu 30 de mm.

Pentru ca acest Aston Martin Vulcan să poată fi utilizat pe drumurile publice, RML Group a modificat suspensia, sistemul de frânare, sistemul de evacuare și cutia de viteze. Mai mult decât atât, inginerii companiei britanice au revizuit și sistemul de răcire. Pentru un plus de confort, scaunele au fost și ele înlocuite.

Sub capotă se află același V12 aspirat de 7.0 litri. Motorul are trei setări de putere, iar cea mai potentă oferă 820 de cai.

Via | RML Group

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru